Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Помощ Съсипана съм

Помощ Съсипана съм

Помощ Съсипана съм
Здравейте! Имам огрооомен проблем. Единствено аз го имам на този свят. Считам че тук мога да бъда разбрана и посъветвана. От много години ,когато нямам работа за вършене (лятото) имам някакви лоши мисли ,които не ме оставят и дори не мога да спя.

Но тази година тези лоши мисли и страхове и мисли са много сериозни. Много съм вярваща в Бог ,но в последно време имам чувството ,че някой ми е в главата и мисли вместо мен. Тази година четох Библията и вече мисля само за нея. Но проблемът е в това ,че понеже мисля за това влиза някоя лоша мисъл ,израз и обидна думи и гадни мисли свързани с Бог.

Не го искам. Обичам Бог ,но не мога да се контролирам .Просто не зависи от мен. Не искам да му искам прошка докато не стане септември да тръгна на училище .Когато съм заета не мисля за тези лоши неща.

До тогава не искам да му искам прошка ,защото аз знам ,че ще се издъня и ,че може да му загубя доверието.Имам много цели в живота ,които никога Господ няма да ми помогне да ги изпълня дори и да ми прости.Кажете ми какво да правя???Съсипана съм!???ПОМОЩ!ПОМОООООООООЩ!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 2
50
40
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (17)

Изпрати
Яна
Яна
13.08.2013 15:02
провери си съобенията
0
0