Sanovnik.bg»Споделени Истории»Гняв»Тя ме побърква(1)

Тя ме побърква(1)

Тя ме побърква(1)
Здравейте имам една история която може би и вие сте я преживявали защото навсякъде има такива гадни хора!Така имах една приятелка която се казваше Никол!Аз вече наричам Никол мазол лигавия сопол!

Така в първи клас тя искаше да седне с мен и искаше много да сме прителки и вече знам защо!Тя си има една приятелка кояято е точно като мен в първи клас защото сега вече не съм такава!Аз преди не можех да отказвам и се съгласявах!С една дума лесно командвана!Затова никол ме харесваше.Но сега не ме харесва защото не се подвеждам а ванина дргото момиче може!И така!

Никол само се сърди ако аз съм и приятелка!Един ден на ванина я болеше главата и аз и направих масаж!Мина и малко.Тя ме похвали на никол!Аз се зарадвах че съм и помогнала! И ДВЕТЕ СЕ ЗАРАДВАХМЕ!А никол се разсърди и седна на друг чин!!!Последния ден на училище помолих ванина да седнем заедно защото ми омръзна никол само да я настройва срещу мен и да ми забранява да съм и приятелка!

Седнах с нея и никол се разсърди!!!Когато никол се мести без да попита ванина мълчи а когато ванина се мести я удря захвърля и с учебници и така нататтък!После предопредих да не бъде приятелка на никол защото я използва а после се сърди и я бие защото накрая ванина ще плаче и аз няма да я уутешавам повече!

Тя не ме послуша и никол като се разрева!!!Тя никол същност само реве за най малкото за да предизвика съжаление!И като ревна като ми крещеше като ме бутна като ме удари като настрои ванина слещу мен!

В този момент исках да и счупя главата!!!Добре че беше валя и ми помогна!После на купона за завършването никол ме помоли пак да сме приятелки!И познайте!Аз се подведох ОТНОВО!Тогава след време тя започна да казва че аз само съм ги разделяла!

А после казва ма не аз не!После разбрах че никол ме е използвала на завършването защото тогава и ванина имаше рожден ден!И ми се разкрещя и каза да понеже достатъчно лошо беше че нямаше да ходя на рождения и ден!

Всякъш е много ценна за нея ама в кавички!Никол ще продължава да плаче и да я настройва срещу мен!Какво да правя!!!???? :cry: :cry: :cry: :s: :s: :s: :s: :x: :x: :x: :x:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Suni Dani
Suni Dani
07.10.2013 16:43
Оффф пълно с такива като тая никол.Аз нямам сега бест френд момиче и не ми и трябва, и хората да викат после щио съм била само вкъщи затворена ми защо да излизам с кого да излизам с такива като тая ли?? пълно с лицемерки!! а тая никол я разкарай докажи й че си по-силна от нея.
0
0
рор
рор
22.08.2013 20:11
аз имах една приятелка която беше ужасна! не се къпеше миришеше на цигари дъха и причиняваше смъртни случаи :D и т.н. бях и приятелка защото и двете сме една зодия и ние забавно заедно или ни беше.. крадеше ми нещата а после ревеше като новородена и всички я съжаляваха. имам и други приятелки които вследствие се оказа че говорят зад гърба ми. и поуката е, че жени приятелки не съществуват както и да изглежда - каквото и да си мислите!!!
0
0
Rosi Stoyanova
Rosi Stoyanova
05.08.2013 17:27
Не се занимавай с това момиче, не заслужава твоето внимание. И занапред в живота игнорирай подобни хора. Подобни приятелки не ти трябват
0
0
Maria  Toncheva
Maria Toncheva
05.08.2013 17:17
Ми, щом се държи така с теб, отбягвай ѝ компанията :)
0
0