Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Joker щеше да ме убие

Joker щеше да ме убие

Joker щеше да ме убие
Здравейте!!!
Сънувах, че съм момиче.Непрекъснато се срещах с разни чудовища и избягвах.По-късно се погледнах и си бях момче.Заедно с Джеки Чан и някакъв старец отидохме при накакви коли и там ни чакаха трима мъже с пистолети и по средата беше Joker.

Джеки също имаше пистолет и в главата ми изникна усещането, че трябва да опазим стареца от тези хора. Затичах се към единия и се оказа, че той е дебел осмокласник с червени бузи, но за осмокласник беше прекалено нисак и докато се биехме той ме попита това кой дубал е.

Аз му казах, че не знам за какво говори. Той ми каза, че играе във филм, а аз му казах, че това не е филм и трябва да се маха.Погледнах към Джеки и видах, че се бие с Joker който държеше сайове и се беше качил на една кола и крещеше с странен глас нещо от което признавам си се уплаших.

Един отвъоражените мъже ме натика в една кола в която седеше стареца, а до него беше другия въоражен мъж но беше бребит и викташе:Дявол да те вземе Joker.
Тогава се отвори вратата до мен и влезе Джеки.Той каза:
-Момчета помогнете ми той не се шегува.

Joker го вкара в колата и заключи вратите. После усетихме как колата тръгва на долу.блъсна се 500 м на долу и ние отключихме и излазохме. Нагоре се чуваха виковете на Joker:
-Не трябваше да умрете.
После се събудих. Ако някой знае какво означава моля да ми каже.

Благодара предваритилно.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
славена
славена
07.07.2013 23:16
според мен или си гледал някакъв филм или ти педстои среща с враг или ще се раниш някаде.
не съм експерт само предполагам,неприемай това буквално
0
0