Внезапна буря

Внезапна буря
Този сън се повтаряше 3 пъти миналата година, но се случи и тази вечер:

Аз съм с баба ми и братовчедка ми в парк, където има деца и пързалка. Аз се качвам заедно с братовчедка ми и изведнъж всички деца изчезват, включително и тя и аз съм на върха на пързалката и тя се преобръща надолу, а аз си пукам главата, но никой нищо не прави - няма никой около мен.

Небето е ясно и слънчево, но страшно горещо. Изведнъж баба ми се появява и сякаш въобще не забелязва раната ми, но аз не плача. Тя ме хваща за ръка и отиваме към главната улица.

Тя изведнъж се превръща в китайска - с китайски лампи и само разхождащи се и говорещи китайци. В дъното се вижда някакво създание с кървасяли очи, без кожа, само кости, имаше и рога - точно като Дявола! Изведнъж той ме поглежда и се усмихва - има само един златен зъб. Почва да смее много зловещо и изчезва.

Изведнъж аз отново съм сама сред пустата улица и едър дъжд почва бързо да вали. Такава буря не съм виждала през живота си, нямаше нито гръмотевици, нито светкавици.

Аз понечих да се скрия в един ресторант при баба ми, която видях, но това зло създание ми попречи и каза, че никога повече няма да я видя.

(Баба ми е жива и до днес!!)

От миналата година, когато този сън се повтори 3 пъти започнах да правя много лоши неща... Лъжех страшно много за глупави неща, които не са от голямо значение.
Не знам какво означава...
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Добър помощник
Добър помощник
19.06.2013 13:05
Нищо страшно и ненормално не ти се случва. Това е обикновено демонско нападение срещу теб в съня ти. Демоните искат да те уплашат, за да те накарат да търсиш мистични и окултни обяснения, и влезеш в контакт с тях. Хубавата новина е, че засега ангелите успешно отблъскват демонските атаки, щом не усещаш някакви странни неща, когато си буден/на.

Вземи си светена вода от църквата и наръси у вас, особено леглото си. Купи си сребърно кръстче, занеси го на свещеник в църквата да ти го освети и денем си го носи, а нощем го окачвай близо до леглото си. Когато го слагаш и сваляш, го целувай и казвай кратка молитва.

И едно много сериозно предупреждение. Щом демоните така упорито те нападат, значи им се виждаш "перспективен/на" - т. е. склонен/на да вършиш злини. Ангелите засега упорито те защитават (образа на баба ти). Това по принцип е хубаво, но ако бяха сигурни, че имаш достатъчно добродетели, щяха да те оставят да се оправяш сам/а.

Постарай се да станеш по-добър/а. Това ще отчае демоните и те ще отидат да плашат и развращават някой друг.
0
0
miss981
miss981
15.06.2013 16:26
и аз си нямам и на идея но ме кефи името ти :д
0
0