Валя или Али

Валя или Али
Имам една приятелка валя на която не трябваше да и бъда приятелка.Бяхте правии!!! :cry: :cry: И така заради една гаднярка от нашшияя клас тя беше съсипана.Валя имаше и друга приятелка.Казва се Александра.На галено Али.

Реших да се запозная с нея.И така запознахме се и планирахме как да убодрим валя.Направих обща дискусия да си пишем трите.Аз затворих понеже си тръгвах във вкъщи.Като отворих скайпа видях че те са се скарали.Валя ми казва да я махна от фейса и скайпа.

Или тя или али.После казах на валя че искам да бъда приятелка на али и тя се разсърди.А аз искам да бъда приятелка и на двете.После писах на общата дискусия и им написах те да си бъдат заедно а аз да се махна за да не им преча на приятелството.

Никой не ми обърна внимание пукаше им само за тяхните разправии.Валя преди казваше че тя е нищо за мен а за пореден път се обедих че аз съм нищо за нея.Валя е уж сестра на али като приятелстка сестра.

Али си помисли че аз съм на нея приятелска сестра и веднага каза на валя.Почнаха дасе карат да спорят.Мен ми писна и ги отхвърлих.После те станаха приятелки и ми казаха зара приятелки сме.

Но на мен не меинтересуваше отхвърлих ги.А сега какво?Нямам приятелска рамо на което да поплача.Те бяха ценни приятелки за мен.Но на първия ден и нещата се оплескаха!Сега какво да правя.

КАКВО,КАКВО,КАКВО???? :cry: :cry: :cry: :cry: :yawn: :yawn: :yawn:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
lili
lili
14.07.2014 13:50
Не мисля, че ще е трудно да си намериш нови приятели
0
0
Алекс
Алекс
14.06.2013 13:05
Намере си друга приятелка от даскало и двете ще ревнува и ще се върнат.
0
0
Маминка
Маминка
13.06.2013 23:14
Леле, толкова неграмотност на едно място!
Но все пак (защото имам дъщеря на 14 и все едно нея слушам) : Моят съвет е: Слушай сърцето си! Още в първото изречение сама си го казала: Имам една приятелка, на която не трябваше да и бъда приятелка..." Моят личен съвет е да се погледнеш в огледалото за повече от една минута, да се полюбуваш на отражението си и в никакъв случай да не предлагаш на две пикли да се махнеш, за да не им пречиш. Струваш много повече от тях, защото имаш добро сърце, и е въпрос на време да го оцени някой наистина добър приятел. Остави ги на вятъра да се продухат добре и бъди себе си! Не ги обиждай и не се опитвай на този етап да променяш нещата. Запази спокойствие. Мисля си, че дори и в момента да им кажеш как се чувстваш, едва ли ще те разберат, защото просто са заети със себе си! Много скоро нещата ще се оправят.
5
0
Teodora
Teodora
12.06.2013 18:16
Разбирам те и аз имах такава случка.Ако и двате са ти наистина добри приятелки направи това:Кажи на едната да се срещнете някъде, и че ще будете сами.Кажи същото и на другата.После им кажи съвсем искрено как се чувстваш ако имат сърце ще се здобрят и ще сте приятелки отново.
0
0