Пердета

Пердета
Значи едно семейство(баща,майка и син) си купили нова къща и отишли до магазина,за да купят пердета за стаята на детето.

Започнали да разглеждат и момчето си харесало едни черни перденца,но продавачката го предупредила да не взима точно тях,защото ще го сполети нещастие,но въпреки всичко момчето настояло и му взели точно тези черни пердета.

Вечерта,когато ги сложили всички си легнали..в момента в който момчето заспало от пердетата излязла една ръка и го удошила!На следващата вечер майката решила да спи в стаята на детето..същата съдба сполетяла и нея.

Зловещата ръка излязла и удошила и нея!На следващата вечер,бащата съкрушен и съсипан решил той да спи в стаята на покойният си син,но в ръката си държал нож!

В момента,в който ръката започнала да излиза от пердетата той се обърнал и я отрязал!На следващият ден бащата отишъл в магазина да върне пердетата и какво да види...продавачката била само с една ръка...
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Do
Do
17.07.2013 12:49
Честно казано не много страшна, но ако се разкаже през нощта, със свещи и пдходящ(страшен)тон на гласа - може и да стане по-интересна!
:D
0
0
диди
диди
06.06.2013 11:48
знам я тая история има я и с бели пердета....
0
0