Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Момчето,което харесвам тръгва с моя приятелка

Момчето,което харесвам тръгва с моя приятелка

Момчето,което харесвам тръгва с моя приятелка
i Здравейте,миналата вечер сънувах нещо, което тотално ме разстрои. Момчето, което харесвам в реалния живот, тръгна с моя приятелка в съня ми.В началото сънят ми започна съвсем нормално. Ние тримата бяхме излезнали на разходка (аз,той и моята приятелка).

Всичко вървеше сравнително добре и когато наближихме моя дом... те се хванаха за ръце ! Започнах да плача. В този момент той я пусна и ме хвана през ръка, както се хващат най-добрите приятелки и ме погледна загрижено (мисля, че ме пита какво ми е, но вече не помня).

Точно, когато ме хвана вече бяхме стигнали до моята врата ( аз живея в къща, в малко градче )и аз веднага го пуснах и си влезнах у нас(честно казано очаквах да ме последва, но той просто продължи и отново я хвана за рака- странното беше, че доста време стояха близо до къщата ми) .

Докато отключвах си удрях главата по вратата и плачех доста силно и тогава ... забелязах два шоколада, кутия цигари, солети Хрус-Хрус (добре помня марката ),любовно писмо и рестото от всичко това. Влезнах вкъщи все още плачеща и се качих в стаята си.

Оставих нещата на леглото и скрих цигарите, защото аз пуша (то е отскоро.. то не е някво такова сериозно, защото мога да ги спра по всяко време) и не исках нашите да ги видят. Останалото щях да занеса на баща ми.

Изведнъж той се появи вън с колата и аз се качих и преди да съм казала нещо той тръгна и аз започнах да му казвам нещо и той спря без да ме изслуша и ми каза, че отива да взима майка ми от работа и ме попита, дали ще отида с него и аз се съгласих и тогава се събудих.

Бях потресена и много разстроена, защото много харесвам това момче, а и с моя приятелка ! В реалния живот всъщност и тя го харесва, но тя не знае, че аз го харесвам.

Иначе с това момче си пишем смс-и всеки ден почти, звъни ми, вика ме да излизаме (е не само с мен ), гледа ме като излезнем - до скоро мислех, че ме харесва, но той започна да се закача с момичето от съня.

Моля ви, дайте каквото и да е мнение - много съм объркана ! Каквото и да е ще помогне. А според вас дали е възможно да се сбъдне, и ако може да ме посъветвате какво да правя ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
50
43
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Sweety
Sweety
05.02.2015 13:53
Абе нз какво да ти кажа просто гледай напред ще го забравиш...
0
0
Галина
Галина
27.05.2013 18:46
Моля ви,дайте някакъв съвет !
0
0
valentina
valentina
15.07.2015 22:40
сбъднал ли се съня ти? Ако се е сбъднал нищо не можеш да направиш, а ако не се сбъднал просто му разкри чувствата си.
2
0