Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Странен сън с бяла котка

Странен сън с бяла котка

Странен сън с бяла котка
Сънувах много странен сън.Карах колело по някакви улици и до мен беше един от най-добрите ми приятели , също с колело.Както си карах пред пътя ми имаше една - не толкова бяла котка, бяло сива си беше.

Опитах се да я заобиколя и успях , но след това тя тръгна да ме гони.Стреснах се и започнах да карам все по-бързо и тя продължаваше да ме преследва.На моменти ме настигаше и скачаше върху мен , но успявах да я отблъсна.

По едно време реших да слеза от колелото и да тръгна да бягам пеша.Котката ме настигна и ми скочи , но аз я хванах и я ударих в земята.Видимо я нараних , защото не можеше да мръдне.

Тогава ми се насълзиха очите , погалих едната лапа на котката , сложих си ръката до нея и тя ми подаде лапа.След това сънувах снимката на една моя приятелка и така свърши съня ми.И приятеля ми с колелото беше до мен през цялото време на съня.Какво може да означава всичко това ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Божидара
Божидара
18.05.2013 23:26
ох горкото коте!
сигурно не означава нищо :)
0
0
Емилия
Емилия
17.05.2013 20:32
Аз лично, като сънувам някой сън, който ми се е запечетал в съзнанието, от любопитство подлеждам в съновника значението на нещата, които най-много са ми направили впечатление в съня. И ти може така да направиш и да си го разтълкуваш, щом толкова те е впечатлил.:)
0
0