Хотела на дявола

Хотела на дявола
Близо до едно градче имало 7 етажен хотел, във който всеки ден идвали хора да се настанят. Хотела процъфтявал, но една вечер управителя на хотела чул смразяващ писък, а след това лампите примигнали. Но управителя не се уплашил. След малко дошла охраната, която тъкмо свършвала работата си управителя погледнал към охраната и видял лицето му било цялото изподрано.

Той го питал какво ти има на лицето, а о хранителя казал какво и още преди да се усети управителя видял как лицето на о хранителят било нормално той казал нищо привидяло ми се на когато управителят си легнал сънувал че е мъгла и че хотела отдавна е разрушен.

И изведнъж видял как по пода се стича кръв и чул един дрезгав и зловещ глас който му казал чака ви смъртта по добре изчезвайте от бърлогата ми изведнъж в мъглата се видяли две червени искрящо очи който с бясна скорост се насочили към управителя но той се събудил какъв беше този откачен сън на следващия ден бил много изморен и имал чувството че днес ще се случи нещо хубаво.

Към 18:30 тъкмо управителят бил на ресторант когато телефона звъннал той вдигнал и когато вдигнал чул някакъв странен глас все едно че някой издъхвал а след това се чули някакви неразбираеми думи изведнъж само се чуло ало той казал кажете коя сте аз съм съседката ви да кажете съжалявам че трябва да ви го кажа но синът ви почина какво съжалявам какво е станало бил е блъснат от кола и то точно пред хотела.

Какво е правил пред хотела беше дошъл да те види показах му пътя и после реших и аз да отида до хотела да видя моя син но когато видях синът ви беше целия в кръв и това не еа всичко два дена след като почива синът на управителя 8 годишната дъщеричка на съседния човек срещу управителя бива отвлечена и убита брутално сякаш всеки знаещ за хотела или имат нещо общо с него след известно време умират.

След два дена едни хора решили да се настанят в стая 666 те взели ключа но когато влезли започнали странните неща като влезли имали лошо чувство след малко от стаята се чуло само силен трясък когато портиера решил да се качи да види какво става видял как коридора е плувнал от кръв решил да отвори стая 666.

И когато видял хората който се били нанесли били като премазани от огромен човек главите им ужасяващо се клатили а телата им били сплескани а на стената било написано искам още жертви веднага щом прочел това видял как вратата на апартамента силно се затворил решил да я отвори но не успял когато видял от стената като излиза някакъв червен кървав човек портиера се уплашил опитал да отвори вратата.

И този път успял преди да се осети напуснал стаята а когато видял коридора бил наред нямало нито кръв нито нищо решил да влезе пак в стаята и когато само надникнал видял че и там всичко е наред хората му казали добре ли сте изглеждате сякаш сте видял призрак тои казал добре съм бързо отишъл долу когато видял че го чакат много хора и си продължил работата към 22:17.

Дошли някакви странни хора когато влязли портиера усетил леко главоболие мъжете били облечени в абсолютно черни дрехи а лицата им и косите им били като фалшиви лицата им били като порцелан а косите им били гарваново черни когато попитал това ли е 7 етажния хотел за които чухме в списанията портиера казал да но откъде имате списанията те му казали че това не го засяга казали че искат да наемат стая за 6 дена избрали точно стаята в която били се настанили хората но портиера им казал съжалявам стаята е заета те настоявали да заемат тази стая но портиера продължавал да им казва че е заета само тази стая искали никоя друга.

След 40 минути спорове и разправии си тръгнали доброволно и сякаш портиера имал чувството че нещо лошо тукощо премина след малко не знайно защо портиера решил да отиде при шефа на хотела той му разказал всичко подробно но шефа не му повярвал портиера тъкмо щял да си тръгва когато видял че на неговото място се появява някакъв мъж облечен в бели дрехи и със толкова истинско и невинно лице че портиера просто стоял на едно място и го гледал учудено.

Когато той проговорил и казал две сили злото и доброто до тук злото е на път да завладее хотела трябва да предприемете нещо ако скоро не се изнесете от тук ще бъдете заключени в кръга на дявола той иска точно това колкото повече хора има толкова по силен става от техните страхове които всеки яростно крие в себе си няма да спре докато не се махнете от хотела.

Тогава душата му ще бъде освободена от хотела и ще влиза в къщи в апартаменти и ще убива всеки портиера само казал как можеш да го спреш ако искате хотела ви да бъде успешен без господаря на злото трябва сами да намерите отговора след това човека просто изчезнал под формата на бели малки светлинки.

На сутринта портиера отишъл при шефа си когато му казал за тази случка шефа не можел да повярва защото бил видял същия човек в съня си сега вярваш ли ми казал портиера да изведнъж както си седели на местата се отворила нещо като червена дупка и сякаш ги засмукала изведнъж те се озовали на едно поле само дървета и храсти изведнъж видели как от двете страни се засилват някакви войни които ще се бият.

Те се уплашили но когато започнали да се бият те видели че не им обърнали внимание и се биели завалял един много силен дъжд и гръмотевици отвсякъде се чували и гърмели по едно време се озовали в някаква къща която била една от най голямата тогава точно с 7 етажа където живели хора от кралско потекло с една дума аристократи.

Когато влезли видели не може ли да повярват видели същата картина на самотен плаващ кораб който шефа също имал в кабинета си изведнъж започнали да се чуват вледеняващи крясъци от убийства когато отишли да видят иконома избил брутално готвачката а по късно вечерта той припаднал тогава те се озовали седем дена след случката когато видели че когато аристократите започват да ядат масата се клати много силно.

Крушката паднала а стола отишъл назад изведнъж някаква страшна сила засилила стола и с единия крак на стола било разбито на малки парчета лицето на един от аристократите вилиците започнали да се движат сякаш имат собствена мисъл започнали да ги убождат навсякъде след седем минути по масата имало само кръв а на земята нарязани крака изтръгнати очи и глави от който Текло кръв.

Тогава голямата черна дупка се отворила и когато се съвзели били легнали на бюрото на оправи теля божичко това беше картината която имам еи там това беше историята след построяването на хотела изведнъж земята започнала да се тресе оправителя казал на всички да напуснат хотела докато още не си наели стай така и станало.

Хотела бил затворен за известно време докато разрешат този случай една вечер шефа и портиера решил да останат до късно изведнъж видяли как малка част от пода се запалва и се появява господаря на злото Дявола той се извисил над тях със цялото си зло и омраза им казал не можете да ме спрете.

Знаем как да те унищожим ключа е в картината която нося той като я видял започвал да вика и да отива настрани не не може да бъде о може дяволе изведнъж дявола си отворил устата срещу нашите герой защити ли се със картината но тя изгоряла от гняв дявола започнал да руши хотела и да се смее истерично те се питали как да го унищожат изведнъж се появил човека с честното лице когато му казал няма да ти позволя да причиняваш повече страдания.

Изведнъж честния бял човек им дал златно копие и тъй като картината била вече изгорена той им казал да сложи острието върху праха на картината изведнъж те видели как картината се въстановява и започва да блести толкова силно че дявола не можел да гледа картината.

Тогава отвсякъде земята започнала да се тресе и да присветват много на често крушките когато видели дявола викал като умираш човек и хиляди зли души го наобиколили които го карат да си тръгне изведнъж се отворил черен портал от който се виждали пламъци когато той видял пламъците казал не изведнъж без да иска се появила огнена ръка която го засмукала шефа най после се оттървал от проклятието на сутринта хотела бил отворен и но те били много изморени през целия ден но ги подкрепяла мисълта че злото се махна от хотела
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
...
...
24.01.2014 20:27
1:Никакви умения по граматика
2:ЧЕРВЕНА дупка??!!!??!?
3:Ей идиотче изобщо знаеш ли кво означава,,училище"???!?
1
0
мара пепеляшка
мара пепеляшка
06.05.2013 21:19
като тема е много добре измислено,но много зле написано. на места се губи смисала и има много повторения и правописни грешки.и най-ве4е ,абе незнаете ли как да предадете пряката ре4?



0
0