Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Много голяма загадка, какво се е случило

Много голяма загадка, какво се е случило

Много голяма загадка, какво се е случило
На една моя приятелка преди доста време докато е била сама в апартамента и се е случило нещо много странно и в същото време много страшно.

Първо е била в едната стая да затвори прозореца, след което отива към другата си стая и там също да затвори прозореца времето на вън е било спокойно. Не е имало вятър даже и и било и слънчево.

След което се връща в предишната стая и вижда как прозорците са счупени заедно с дограмата. Също така и самата секция е счупена вратата на стаята е в коридора просто в самата стая каквото е имало всичко е счупено връща се обратно в другата стая която се използва за спалня там гардероба е отворен изцяло.

Дрехите от него захвърлено на терасата и там целия прозорец също както и в предната стая счупен до основите си и всичко това се е случило за отрицателно време дори и без да се чуе звук?

Темата не е измислена а по-реален случай искам да знам как е станало това нещо защото умът ми не може да си го обясни?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
аз
аз
26.05.2013 11:40
Аз мисля,че някой починал неин близък и напомня,че го е забравила.Със мен се е случвало подобно нещо.Не другият ден направих мекици,за да подада и да се успокоят духовете.Нямаше проблеми след това,така че не трябва да забравяме и нашите близки,познати починали хора.
0
0
поля
поля
19.05.2013 18:29
кажи й да сложи камери и като запише нещо да извика екстрасенс. Дори и да не е пак да повика
0
0
рейдар
рейдар
19.05.2013 15:24
Ако помислиш ти остава само полтъргайст може да е заради мъртъв човек или предмет на такъв
0
0