Sanovnik.bg»Споделени Истории»Фантазии»Сатана и сатанински песни

Сатана и сатанински песни

Сатана и сатанински песни
Здравейте,приятели искам да ви споделя няколко неща.Първо се чудя дали съществува такова нещо като ''Сатана''.И дали наистина е вярно една приятелка ми разказа ,че имало сатанински песни затова Майкъл Джексън умрял ,защото разбрал че има такива песни и е решил да не пее ,но може би това не е вярно

Така..та металтските песни също понякога имало в тях сатанински изречения..това е като ето ви пример--> The Cars Албум: "Candy-O" Песен: "Shoo Be Doo"
Напред: "Shoo Be Doo"
Назад: "Satan"

Превод: "Сатана" Това означава ,че самото изречение се чете отзад напред и така се получава сатанински заклинания и едно изречение може да има няколко значения не ме мислете за луда ,но много се зарибих по тези ''сатанински песни :evil: Пишете ако знаете нещо ! :y:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Потребител#159134
Има такива песни с подобни послания.
Вече в почти всяка песен има послания с цел да контролират хората.
Тези послания не са само в песните ,но и във видеоклиповете. В повечето случай са пентаграми, пирамиди, 666 с ръце и др. Причината поради която се слагат е контрол, промиване мозъци и пари. Не знам да ли си чувала за илюминати, но ако потърсиш в интернет ще откриеш много статий, който ще отговорят на въпросите ти. Тези символи не са само в музиката, те са навсякъде. Има ги по дрехите на хората, по американския долар и на много други места за който дори не си предполагала
5
1
metaliskata
metaliskata
22.04.2013 07:24
в твоя пример тая банда свири техно
1
0
metaliskata
metaliskata
21.04.2013 20:46
ти неделинке , моя единствена , си тъпанарка от класа . повярвай ми има такова нещо като сатана и да знаеш , тъпичко малко нещо такова , тея 'сатанински песнички' са писани за истинския живот и чувствата на хората след ужасни преживявания , а не за секс както е нашата чалга и рап .повярвай ми в ада няма да ти хареса !
psp. понякога дявола има човешки облик .
3
0
Джулия
Джулия
16.04.2013 16:17
аз съм сатанистка от много време аз вярвам в дявола и всичко сатанинско.не слушам метъл а бг рап дори и там има сатанински текстове ;) има и сатанински секто които са много яки,но и опасни.за мен опасността е свобода-много пъти съм сънувала дявола и други неща подобни, и се надявам да ида в ада след смъртта ми.
3
4
емил
емил
15.04.2013 14:55
какво да добавя освен че най-голямата хитрост на дявола е да ни накара да вярваме че не съществува.Също така не трябва да се забравя че до падението си Луцифер е бил един от най-могъщите архангели а не някаква гротескна карикатура каквато го описват.За незнаещите думата сатана означава противник демек противник на бог.
2
0
Morena
Morena
14.04.2013 19:29
Не знам дали има, но аз го сънувах на два пъти, беше ужасно. Първият път бяха много, изглеждаха като типичното изобразяване на Дявола, вторият път беше с образа на човек.
0
0