Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Трябва ми помощ при тълкуване на странен сън

Трябва ми помощ при тълкуване на странен сън

Трябва ми помощ при тълкуване на странен сън
Здравейте! Аз съм на 13г. и имам една молба(като от сега казвам че всичко по-надолу е истина и не преигравам) Трябва ми помощ при странен сън, който сънувах наскоро.

Сънувах го на две части, като първата едната вечер, а втората я сънувах малко след това(мисля че още на следващата вечер). Та ето и първата част:

Бях с момиче (не и помня лицето но я чувствах като приятелка) и бях при майка ми в една сладкарница до блока ми. После се оказах пред входа ми(и не ми се смейте ) бях по бански, навън валеше, а якето ми беше останало в сладкарницата.

Със това момиче се върнахме през дъжда до там(и на никой не му правеше впечатление, че вали и съм по бански а тя е навлечена като за студен есенен ден ) и когато влязох вътре си облякох якето (тук доста се преплитат 1 и 2 част) и изведнъж се оказах на една добре позната ми улица, но всъщност коренно различна от реалния и вид.

Беше летен ден и пак бях с това момиче(като и двете помнехме предния момент в сладкарницата). Имаше няколко къщи, ние изтичахме до ъгъла на едната, така че когато се приведем да виждаме в двора на другата, погледнахме и въпреки, че само аз гледах и "тя"(момичето с мен) също виждаше(сякаш съзнанията ни бяха едно).

там видяхме как едно малко момиченце(което ,за сметка на това че не помня кой беше с мен, помня съвсем ясно), което уби някакво момче по много брутален начин(няма да го описвам).

Тогава побягнахме уплашени и се скрихме в някакво мазе, но това момиченце ни беше видяло и идваше, а ние знаехме че ако разбере, че се крием от нея ще ни убие, затова седнахме на една масичка и (не знам защо точно това) започнахме да играем шах.

Тя слезе при нас и ние и казахме, че само играем. Тогава се събудих, но някак точно преди да свърши съня вече знаех как ще продължи всичко, но когато станах тази част с продължението ми беше много неясна и не я помнех хубаво.

Ето и втората част:
Пак бях в сладкарницата, от където беше спряло предния път и на ъгъла на тази улица с къщата на момиченцето(понеже я виждах от там) имаше полиция, но не и обърнах никакво внимание.

После докато бях вътре се появи учителката ми от 1 до 4 клас и ме пита дали знам къде е къщата на това момиченце. Аз веднага приех направо да я заведем(аз и тази моя приятелка с която бях).

Тръгнахме и когато пресякох улицата срещу въпросната сладкарница времето пак се промени( както в първа част от дъждовни-и аз по бански- към слънчево и аз с дрехите от 1 част) и ченгетата изчезнаха сякаш никога не ги е имало там.

Отидохме до къщата, застанахме като предния път(скрити наполовина) и на двора излязоха това момиченце(някак много весело и мило) , братята й и майка и. Тогава един от братята ни видя, а те бяха огромни и мускулести и първоначално ядосан ни подгони.

Тогава изведнъж се оказа че улицата завършва с нещо като стая, в която влязохме и имаше един доста висок прозорец и ние решихме да прескочим от др.-та страна.

Аз останах последна и нямаше кой да ме вдигне и точно преди да се кача чух изкашляне зад мен•и веднага разбрах кой е) обърнах се доста уплашена,а след това извиках на останалите да се качат да не загазя само аз(и тогава на мястото на онова момиче беше едно момче, но това не е от значение).

Тогава те се качиха, но вместо братът на момиченцето да ни се разкрещи или да ни пребие за това че не оставяме сестра му на мира(не знам точно кога разбрах причината да ни гони :Д ) той почна да благодари, че ако не бяхме направили това(не знам какво е "това") щяло да стане зле, че сме обединили семейството му и тем-подобни.

Знам, че е дълго но много искам да знам какво може да е. Благодаря предварително! И се извинявам ако имам някакви грешки.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
бояна
бояна
17.04.2013 18:38
спокойно а пък аз когато сънувам нещо се сбъдва
0
0
Р.Ангелова
Р.Ангелова
15.04.2013 21:32
Благодаря ти :)
0
0
Концето
Концето
12.04.2013 01:51
Ами сънуваш как някой убива някой си, но после ти благодарят за нещо... май значеше промяна която не ти харесва :( Сънуваш ли, че ти играеш шах насън, значи че още не се знае какво е решението на проблемите ти *.* Видиш ли в съня си полицай, значи трябва да се държиш достойно, да не влизаш в конфликт с представителите на реда и да спазваш законите XD Ако видиш учителка в съня ти, не трябва да ръководиш или налагаш мнението си. Видиш ли в съня си прозорец, значи ще си щастлив в любовта :* Сънуваш ли, че ти благодарят, в реалността няма да получиш признание за постиженията или способностите си...
0
0