Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Къщата, обладана от духове

Къщата, обладана от духове

Къщата, обладана от духове
Здравейте!
Искам да Ви споделя нещо,което ми се случи преди около 2-3- дни. (всичко,което ще кажа е напълно вярно и действително)

Веднъж аз и приятели стояхме и обсъждахме различни теми,докато не дойде ред и на темата за обладавания,призраци и странни къщи,смятани за обладани от духове.

Понеже аз си падам по такива паранормални и свърхестествени истории,започнах да разказвам за страшни случки публикувани в нета от сорта на така известната на всички Дама Пика,Кървавата Мери и разни полтъргайсти.И някой се обади,че и в нашия град има къща обитавана от духове.

Естествено всички се засмяхме и започнахме да коментираме,как нямало такива "неща" като призраци или демони и т.н.Но аз и още трима човека се замислихме и се наговорихме на другия ден да намерим тази къща и да я видим.

И на другия ден към 11:30 часа се срещнахме и тръгнахме към старото гробище в града.След като стигнахме се огледахме,но не видяхме нищо.Звъннахме на един приятел,който и преди е бил в тази къща,за да ни обясни как изглежда и къде точно се намира.

Той ни каза,че къщата е много стара,прозорците са и счупени и мръсни,има тераса отстрани на къщата,както и контейнер пред нея.След като затворихме телефона се огледахме и я видяхме,тя беше точно пред нас.Приближихме се точно пред заключената и стара врата.Естествено ни хвана малко страх,поради легендите разказвани за тази странна къща.

Улицата беше доста оживена,все пак беше почти обяд.А за да влезем в къщата,трябваше да се покатерим по терасата,а това не беше възможно защото имаше много хора по улицата.Пред къщата имаше едно голямо дърво.

Ние се облегнахме и се уговаряхме да дойдем в къщата пак,но този път вечерта към 21:00 часа.И изведнъж от никъде,ама наистина от никъде се появи един мъж.Беше сигурно на около 40 години,малко пълничък с брада и с къса коса.Той се появи и се проведе следния разговор:

-"Абе симпатяги вие какво правите тук?"
-"Ами чудиме се дали наистина има духове в тази къща."-отговори Лили.

-"Какви духове,някой ви е излъгал май.Та аз съм живял в тази къща преди цели 22 години.А и тази къща си има и собственици ,които макар и да не живеят тук от 30 години си поддържат и градината и лозницата.Ето.Вижте даже,че и градината е окопана и лозницата е подрязана.Хайде сега си вървете."

След този кратък разговор той си тръгна.Всичко това беше много странно.След като си помислих това аз се обърнах да видя дали мъжа още е там и накъде е тръгнал.Но него го нямаше,сякаш се беше изпарил.Отидох на пресечката да видя дали не е на другата улица,но и там го нямаше.

Сякаш в рамките на няма и 1 минута той беше изчезнал.Всички се зачудихме,обстановката ставаше странна и все по-странна.Сякаш този човек се мъчеше да ни изгони по някакъв начин.И всички Усетихме това.

След около 2 минути решихме да си ходим и да се върнем пак довечера.Пресекякохме на другата улица,но Лили видя една своя роднина,която живее на тази улица повече от 50 години

и сигурно знае нещо за мистериозната къща.Да.Тя наистина знаеше.И ни каза,че в тази къща от много,много отдавна не живее никой.Ние и казахме за мъжа,който ни каза,че е живял там преди 20 години,но тя каза,че няма такова нещо.

Ние се спогледахме и отидохме пак пред къщата.Разгледахме градината през мрежата,но градината не беше окопана,а беше цялата в трева.Там имаше и една черна котка,която не мърдаше от мястото си още откогато бяхме дошли.Но най-накрая си тръгнахме.

През цялото време мислех само за тази къща.Но ето,е стана 21:00 часа и се срещнахме.Дори Коко (един мой приятел) си беше взел кръстче.Тръгнахме и след като стигнахме се огледахме.

Нямаше нито един човек на улицата.Усетих,че всички се страхуваха това,което ще се случи.Но за мое щастие аз не чувствах страх.Казах си: "Какво толкова,та това е една къща,какво може да има вътре"

И се качих на оградата а след това на терасата.И направих две крачки и уличните лампите на цялата улицата изгаснаха,но не и тези три пред къщата.Уплаших се и слязох много бързо.И веднага щом стъпих на тротоара при приятелите ми лампите пак светнаха. :cry: И от къщата се чу странен шум,като на скърцаща врата.Реших да се кача отново,но този път да направят снимки на цялата къща,докато аз съм там.

Понеже бях чувала,че духовете излизат на снимки.Качих се и стоях на терасата,докато Коко правеше снимки на прозорците на къщата и след това на мен на терасата.Слязох за да видя снимките,но докато слизах чух Коко да казва:"Боже мили,какво е това".Отидох до телефона и видях себе си и нещо като по-бледа глава на мъж и жена,която все едно държи бебе.

Точно до моето рамо.Бях потресена.Но си помислих,че може би Коко го е направил нарочно,да е сложил някакъв ефект на снимката,но не беше така,защото и Коко като всички беше много много уплашен.След това разгледахме и останалите две снимки на прозорците на къщата.И забелязахме,че пердетата на къщата на снимката бяха спуснати,а като погледнахме пак къщата пердетата бяха събрани.

Веднага избягахме от там и не сме си помислили да се върнем.
Огледахме пак снимките и открихме лице на прозорците.

Дайте мнение,моля.Ако искате мога да ви пратя и снимките. Благодаря предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 22
54
48
38
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (89)

Изпрати
zefit
zefit
08.04.2013 15:51
Добре,качи снимките в някой сайт и ми дай линковете към тях.
0
0