Странни случки

Странни случки
Здравейте! Отдавна не съм писала тук, тъй като нищо странно не ми се беше случвало за тази около 1 година. Само че вчера се случи...

Баща ми замина на село, а аз останах сама с баба ми вкъщи. По едно време отидох в кухнята, имах някаква работа. Докато бях там, чух някакви звуци от хола (в хола по принцип баща ми стои като си е в нас).Аз отначало не обърнах внимание, но после се заслушах.Чуваше се, сякаш имаше някого там.А баба ми беше в моята стая, невъзможно е тя да е "виновникът" за шума.

Преди 2 години, когато баща ми пак го нямаше, аз бях в коридора и така вратата на хола се явява точно срещу мен. Аз тогава пак правех нещо в коридора, не помня какво, и..видях нещо като бяла част от човешка фигура да преминава през хола.Аз тогава много се уплаших, тогава беше и скоро след смъртта на едната ми баба. :x:

Принципно винаги като влизам в хола сама, там винаги е тъмно, има снимки на починалите ми баба и дядо....Винаги съм се страхувала от тази стая, още от малка и досега. Не знам, аз напоследък спрях да се страхувам от духове и т.н., но това, което чух онзи ден...иска ми се да разбера какво беше, защото съм напълно сигурна, че не ми се е счуло.

Моля, ако можете да помогнете с нещо, пишете коментари! Благодаря Ви предварително!!! :y:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 7
57
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
Дничка
Дничка
04.04.2013 22:30
АБе дете това не е сайт за бебешки истории кви са тия работи...
0
2
Христа
Христа
01.04.2016 15:10
Абе ти много си прост.Ако не вярваш в духове попитай някого.Все някой ще ти каже.
1
0