Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувам 1 момиче Мнение по въпроса..

Сънувам 1 момиче Мнение по въпроса..

Сънувам 1 момиче Мнение по въпроса..
На 17 години съм и има едно момиче, което наистина обичам, такива чувства НИКОГА не съм изпитвал. "Ходихме" малко време, тя твърдеше същото и за мен, но ме скъса... Причините няма сега да изброявам, че ще стане много дълго, да преминем към сънищата...

От както съм и без нея я сънувам всеки божи ден! Понякога, че сме заедно, понякога не... Имах 1 сън, в който аз отново я догонвах и я карах пак да се съберем, но нещо казах от сорта на "има ли някаква надежда да сме заедно пак?", тя ме хвана за ръката и ми каза "Надежда винаги има!", и тогава се събудих. А тя иначе ми говори как няма повече да сме заедно, няма да ми дава празни надежди, просто да я забравя.

А снощният ми сън беше, как тя се събира с бившия си, който искам да убия :Д, както и тя, и аз много се агресирах в съня си, но не съм го бил, нещо говорехме, но не си спомням какво беше, и днес сутринта не спрях да мисля за този сън и бях много превъзбуден и агресиран...

Кажете си мнението, много ще съм ви благодарен, каквото и да е то!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 6
53
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
:Д
15.04.2013 21:31
ами аз се чувствам по същият начин, само че моето момче е много по - далече. Бих искала да ти дам съвет но просто не знам какво да предложа, защото аз съм в същата ситуация и не знам какво да правя.
0
0
Кристиян
Кристиян
03.04.2013 13:12
Когато двама човека се обичат един друг те са заедно,но когато любовта е само едностранна тогава се получава като при вас.
Извод:Просто я забрави!!!
Но как?!
Решение:Любов се забравя с друга любов!

Мисля,че бях кратък,но ако направиш това което написах ти давам 98%,че ще си по щастлив от сега!

К.н.К
0
0
Ekaterina
Ekaterina
03.04.2013 12:39
Да любовта боли. Дай и свобода, ти в момента си се вманиачил в нея и тя го вижда. почни да спортуваш, разбери какви интереси имаш и цялата тази енергия насочи към неща които те карат да се чувстваш добре. Започни да излизаш с други да ходиш по срещи, разтоварвай се! Това момиче ако наистина има чувства към теб, когато види че си щастлив без нея, сама ще дотърчи.Ако не значи не и пука. Понякога съдбата ни разделя с хора които НЕ СА НИ НУЖНИ! За да ни срещне с правилните. Но не става веднага. така те подготвя, че когато срещнеш правилната да я познаеш. Има закон за привличането, че когато искаме неща наистина силно то ще се случи. Но има и друг вселенски закон: Нищо не е толкова важно и въпреки всичко всичко е важно. Или накратко казано: Когато се вманиячим в нещо ние изпащаме отрицателни сигнали, защото загърбваме останалото сякаш не сме благодарни, в такъв случай когато изпращаме такива отрицателни сигнали, вселената ни отвръща със същото, не ни дава това което искаме. Но имай предвид и че хората са отделни единици и всеки има мисли, чувства и желания. Надявам се да си ме разбрал. Гледай филма" Тайната"документален филм за закона за привличане.
0
0