Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Това реалност ли е

Това реалност ли е

Това реалност ли е
Според вас възможно ли е да се срещаме с някои хора, които не са реални, а са просто илюзия. Например да се влюбиш в човек, който всеки го вижда. Той си има приятели, има си семейство, живее в къща, а всъщото време това да е само илюзия или нещо като изпитание, на което си подложен.

Например да е като сън, изведнъж да се събудиш някоя сутрин и всичко да си е същото, но когато излезеш и се опиташ да потърсиш този човек, него го няма и когато попиташ приятелите му за него и те да ти кажат, че не познават такъв човек - реално да си се събудил от илюзията.

Да отидеш до къщата където е живял този човек, но изведнъж да ти кажат, че тук никога не е имало такъв човек. Според вас възможно ли е да опознаете един човек, който не съществува реално и един ден всичкият този сън да свърши, и после да не помниш нищо?

Моля тук да оставят коментари само хора ,които се интересуват от такива неща.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

Изпрати
Nicky
Nicky
26.04.2013 19:59
Може, това се нарича шизофрения - виждаш неща които никой друг не вижда, един тип си имаш въображаеми приятели, но според мен по-добре отиди на психиатър или започни някакво лечение, защото ако наистина имаш шизофрения и по думите ти разбирам че е в напреднал стадий и ако е така скоро нещата много ще се влошат ей така изведнъж - тези хора или животни които виждаш ще ти казват да правиш неща, и ти ще ги правиш независимо дали искаш или не. Поне така съм чувала и чела. Имаше едно 7 годишно момиченце в Америка можеш да видиш интервюто му с Опра:)
1
0
Бpиана
Бpиана
06.04.2013 21:37
Аз не съм правила жалки опити да обиждам и не се правя на интересна, защото не обичам, да се правя на такава. Просто подхванах тема за измеренията. Щом толкова не ви харесва аз повече няма да пиша в този сайт и без това не ме вълнува, има много по-интересни сайтове. Не търся награди или поздравления, свикнала съм на подигравки и унижение. Достатъчно проблеми имам за да се занимавам с вас, и не аз мисля че съм груба а ти Морена.
0
0
zefit
zefit
05.04.2013 12:57
Аз веднъж като се прибирах от училище,чух 3 пъти камбана и по едно време кихнах.След това щях направо да падна,защото за миг мускулите ми спряха да работят и ми се видя някакво легло,на което лежи човек,но видях само краката,нищо друго.Беше за много бързо,нямаше и секунда.
0
0
kotetouu
kotetouu
04.04.2013 23:41
Дам морена е права се пак това е нейното мнение и тва че не си съгласна не значи нищо ;)
0
0
Morena
Morena
29.03.2013 15:58
И второ, откъде знаеш, че не се интересувам от това, което си изброила? Изобщо някъде да прочете накова нещо, а? Цитирах отделен абзац в/у който оставих мнение, решила си противоречиш на всеки, чието мнение се разминава с твоето или ?
Хайде научи се как да общуваш в интернет и пак се върни. :) Тук няма място за обидени.
1
0
Morena
Morena
29.03.2013 15:52
Хайде не се прави на много знаеща. Не си ми на годините, за да ми отговаряш по този начин. Ако си изграждаш представата за света от холивудските филми, то аз не съм като теб. Не съм те обидила с нищо, така че не ми се нахвърляй по този инфантилен начин. Ако искаш да си говорим като големи хора дръж се като такава. От какво се интересувам аз няма как да знаеш, така че си спести коментарите. Ако очакваш някой да те потупа по рамото или да очакваш нобелова награда за това грандиозно ''откритие'' трябва да се обърнеш към сайта нобел, тук очаквай всякакви мнения от всякакви хора. Ако не ти харесва не пускай теми тогава.
0
1
Кристина
Кристина
29.03.2013 12:01
И още нещо за Морена. Значи ако не си разбрала аз съм на 14 и вместо да си играя с куклички и да се лигавя както може би ти си правила, аз се занимавам с по-интересни неща...Също така ще е добре за теб да прочетеи малко и за кристалните деца.
0
0
Кристина
Кристина
29.03.2013 11:55
Добре, тук не става дума за психика, а става дума за измеренията и за енергиите, защото само тези които още не са разбрали, че на света съществуват определени енергии, само те не са наред с психиката. И второ коментари тук се оставят само то хора, които се интересуват от аури, енергии и сънища, а след като това теб не те вълнува какво правиш в този сайт? И преди да се отваряш много ти препоръчвам да гледаш филма “Забравените“, ако имаш с какво, може и да се замислиш над това.
0
0