Имам Дежа Вю

Имам Дежа Вю
Здравейте. Имам много често Дежа Вю и много често сънищата ми се повтарят, а някои се сбъдват, имам и много кошмари.

Не знам дали това е дарба, надявам се да е така, но моля ви помогнете ми, защото започвам да се страхувам.

Вярно е, че Дежа Вю-то могат да срещнат всички, но аз имам много моменти, които съм виждала някога без дори да съм ходила на мястото.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
лили
лили
14.07.2010 21:16
Напоследък аз също имам много често дежа вю, даже понякога се плаша. Доста от сънищата ми се сбъдват. Всичко започна преди няколко месеца когато сънувах, че мъж гони мене и приятелката ми с кола. И така и стана. От тогава ми се случват много странни работи. Например много искам да пуснат някоя песен и я пускат, но това става постоянно. Искаше ми се да гледам един филм Флиртология и на същата вечер го пуснаха. Но това ми се случва постоянно, даже свикнах вече.
0
0
еленаспасева
еленаспасева
14.12.2009 10:39
Дежа вютата са повтарящи се моменти от минали животи. Няма защо да се страхуваш, просто си припомняш миналото.
0
0
сабина
сабина
12.12.2009 17:01
Здравейте, сънищата, който сънувах са показателни но, аз самата не мога да ги разтълкувам.1.Сънувах св.Георги.2.Сънувах Богородица - до нея бе овчар и си пасеше стадото от овце.3.Скалата - раждането на Христос.4.Сънувах старец с бяла брада, който бе ядосан и ми каза, че хората са много лоши и ще разруши света. Разплаках се и го молих дълго да не постъпва така. Той се съгласи и ми каза да си вървя. Може ли някой да тълкува тези сънища.
0
0
Веси
Веси
05.12.2009 09:31
Аз също имам Дежа Вю-та. Много пъти ми се е случвало, не мисля, че е за лошо.
0
0
Миглена
Миглена
03.12.2009 14:14
Аз сънувам сънища, които след време се случват 1:1 И това винаги ми е помагало. Има случаи, в които този сън ми се случва, но той е лош и лошото става на яве. Опитвам се да го контролирам, но не се получава. В момента на явна случка се сещам, че това съм го сънувала. Моят призив е, радвайте се, че ви се случва това, има хора, които много рядко сънуват. Интересно е това, че Дежа-Вю-то може да ми се случи и след 6 месеца. Аз лично сънувам много и вярвам на сънищата си, те ме подготвят някакси. Даже мога да кажа, че тълкуването на сънища за всеки човек е индивидуално, та дори и да сънуват едно и също нещо в живота ми се случват различни неща през различно време. Така че, сънувайте и си тълкувайте сънищта сами. Аз правя така, за всеки случай проверявам.
0
0