Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Кошмарите ми граничат със сатанизъм

Кошмарите ми граничат със сатанизъм

Кошмарите ми граничат със сатанизъм
Повечето от сънищата ми са свързани с мои починали роднини и хора,който не познавам,но винаги нещо ми подсказва,че тези хора са някак демонични просто по външен вид приличат на престъпници или изобщо хора с голяма жестокост жажда за кръв и обичайните неща за човек,който може да бъде сметнат за нечестив .

Сънувам доста брутални кошмари с зловещи помещения стари къщи демонични образи и прочие, странното е обаче,че никога до сега не съм се събуждала внезапно през нощта на сутринта естествено съм ужасени и уплашена и се чувствам някак стресирана,но не съм стигала чак до толкова да се ужася от кошмарите,че чак да полудея и да съм обсебена от тях.

Моля ако и с вас се случва често да сънувате кошмари или знаете причината за това пишете отзиви благодаря предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Никол
Никол
27.02.2013 20:30
Благодаря ви,че се отзовахте
0
0
lady gaga
lady gaga
26.02.2013 21:46
попринцип съм чувала, че ако сънуваш кошмар в реалноста ще ти се случи нещо добро.Но за такива кошмари свързани със сатаната и дявола и прочие не знам нищо за тях.
0
0
----------------------
----------------------
26.02.2013 17:07
Аз също от доста време не мога да спя заради кошмари. Но според мен това е някакво послание. Какво точно аз не знам.
0
0
Джулия
Джулия
24.02.2013 13:54
всеки ден без изключение сънувам такива сънища.много ми харесват понеже аз съм сатанистка и мазохистка.сънувам че ме раняват,че се бия,че ме пленяват,че ме обиват,че ме осъкатяват и т.н.т. винаги се събуждам сутринта и продължавам да си спомням съня .много ми харесват иска ми се да ги сънувам и докато съм будна ама...в повечето пъти съм в ада или в училище но винаги ме прострелват или раняват.имало е случеи в които 3-4 нощи да си допродължавам сън.не е страшно и няма от каков да те е страх.свиква се а и да допълня ако ме пронижат на сън чувствам болкатата на истина.
0
0
hrisko
hrisko
24.02.2013 10:38
според мен това са духове които искат да оставят някакво послание,но колкото повече се стахуваме толкова повече ги храним с енергия.
никога не съм виждал духове,но искам да видя такъв
и да докажа че наистина има
0
0
hilary90
hilary90
23.02.2013 20:28
Да ти кажа два пъти съм сънувала, че тъмни зли сили ме преследват!След няколко дни в просъница преди да се събудя се появи пред мен една глава с червени очи, наподобяваше дявола и нещо ме нагруби,но не помнех какво и беше доста реалистично! Същия ден отидох на църква, запалих свещ, помолих се и всичко е ок за сега :)
0
0