Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Помощ Усещам присътвието постоянно

Помощ Усещам присътвието постоянно

Помощ Усещам присътвието постоянно
Може да си помислите че съм луда но моля за помощ. преди около 3 дена си мислех че има нещо в нас и се помолих на бог да се махне (духа или нещото) въпреки че моята приятелка ми каза да не го правя.

Но явно съм го ядосала . ми не знам . изчезват ми неща усещам чуждо присъствие около мен сега трудно пиша моля МОЛЯ МОЛЯ ПОМОЩ !!!!!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Динко
Динко
16.03.2013 12:51
историята ти е интерестна но съм сигурен 4е не ния разказваш цялата във деведесет процента паранормалната активност се полу4ава от съзнателно викане на духове по всевъзможни на4ини дъски с игли с хартиики а десет процента от слу4аите са когато самоата активност ве4е е присъствала на дадено място било то къшта местност и така нататъка.между двете нешта няма ништо обшто тия дето са били заварени примерно в къшта не е задължително да са зли може просто да са бледи сенки на отминали събития или души на хора които не са завършили преживе делата си и сега немогат да напуснат света ни като не изклиу4вам разбирасе и такива които са били омрели по насилствен на4ин те таят злоба и са опастни макар и заварени е пак не то4но вси4ки.
но ако по някакъв на4ин сте успяли да извикате нешто докато сте си играли на изброените по горе нешта то това е ве4е опастно свурзали сте се с астрала а там няма ништо добро.така сигурен съм 4е са възникнали по един от двата на4ина ако не си била ти то питаи брат сестра някои да не го е правил без ти да знаеш те са на принципа трябва да ги поканиш съшто както непознатите не влизат у дома без да ги извикаш след това пиши на скаипа ми ако сикаш ште ти задам няколко въпроса от съштествена важност и със полу4ената информация ве4е ште се опитам да ти дам някакъв добър съвет.
0
0
Discoveery_Channel
Discoveery_Channel
24.02.2013 15:11
виж сега.
1.НЕ се плаши колкото повече се плашиш толкова той се чувства по силен от теб
2.ако му се скараш и му кажеш да си върви той ще се уплаши повече и от теб те търсят покой.
3.Не го приемай за призрак приеми го като се едно ти изизаш от телесното си тяло за минута има такива хора и това е като призрак после се прибират.
4.След смъртта ти и ти ще станеш призрак и ако не можеш да преминеш от другата страна където е по хубаво и ти ще търсиш помощ тогава живите ще плашиш.
ТАКА
Ако имаш починал близък го попитай КОйе?
Какво иска?
Ако не е и е с лоши намерения
1.Поръси навсвсякъде с (вода) светена май беше ако не се лъжа
2.отиди на църква.
Може и пък ако гледаш страшни филми това да ти е повлияло може пък нищо да не те песледва
0
0
Никол
Никол
18.02.2013 21:12
Моят съвет е по - различен не се страхувай от неканения гост в къщата а просото го приемай като нещо смешно например някакъв дух,който има нос и перука като клоун потребителите които са те посъветвали да не се страхуваш, защото то се храни от страха ти в по - голямата част е достоверно. Просто го представи от хумористичната страна на нещата или пък си представи ,че е твой приятел и няма от какво да се страхуваш всяка нещо колкото и да изглежда страховито то представено от страната на хумора губи зловещата си същност.
Звучи адски нелогично и глупаво и дори детинско,но не ти изисква усилие да пробваш.
А онова за Бог той и да се ядоса никога няма да иска да те уплаши с присъствието си а просто ще те накаже по подобаващ начин като например да се спънеш и да паднеш някъде все пак говорим за всевишния,който ние така ревностно почитаме той не би искал да ти стори зло.
0
0
Йоана
Йоана
16.02.2013 13:31
Не се страхувай аз например нося постоянно талисман, а око е зло Бог ще ти помогне. Освен това то не може да ти направи освен да те уплаши.
0
0
Мария
Мария
15.02.2013 19:15
Наистина! Не се страхувай защото му даваш сили! Вземи светена вода и напръскай навсякъде в къщата! Ако е зъл, ще се махне! Или пък вземи тамян.
0
0
maria
maria
15.02.2013 13:58
Може да е дух на починал човек,който те е обичал много приживе ако е така ,както си го мисля няма нищо лошо да ти се случи. Аз също имам МНОГО странни случки и все пак опитай да проучиш какво е това нещо и гледай да не се страхуваш,така му даваш сили.. УСПЕХ!
0
0