Sanovnik.bg»Споделени Истории»Еротика»Незабравима почивка в Боровец

Незабравима почивка в Боровец

Незабравима почивка в Боровец
Аз съм на шестнадесет.Преди един месец,отидох на почивка в Боровец.Но вместо да карам ски(което обикновено се прави на ски почивка)аз тръгнах да обикалям в хотела.Тогава видях едно момиче(на моята възраст)от което се възбудих.Аз съм доста срамежлив.

Не посмях да я заговоря,затова отидох на ски.Вечерта разбрах,че долу в бара имало билярд(аз съм голям любител на билярда)и затова слязох да поиграя.Когато си платих за една игра забелязах,че момичето също е там и си поръчва мастика.

Тогава тя ме съзря и каза на бармана,че иска още едно питие.Сърцето ми затупка бясно,не знаех какво да правя.За да и отвърна на жеста помолих да ми дадат още една щека.Видях,че се насочва към мен след което ме попита дали искам да поиграем.Щях да получа удар,но запазих самообладание и казах,че може да заповяда.

Поувлякохме се,защото изхарчих петдесет лева,за напитки и игри на билярд.И двамата се бяхме напили и се отправихме към стаята ми.Още от входа започнахме бясно да се целуваме,докато се събличахме.Проснахме се на леглото и докато се усетим започнахме да правим секс.

На сутринта се събудих, а та пиеше кафе.Изглеждаше ми сърдита затова,когато станах и се облякох и се извиних.Но тя вместо това ме целуна.Щях да се пръсна.Оказа се,че тя не може да кара ски,а аз идвах на Боровец трета поредна година.

Така че започнах да я уча,а тя доста бързо напредваше.на края на деня я заведох на едно място от където можеше да се гледа залезът.А ние бяхме пристигнали точно навреме.Седнахме и се загледахме към прекрасната гледка.

Тогава я попитах харесва ли и пейзажа.Вместо да ми отговори ме целуна.От тогава сме гаджета,а на следващият ден се оказа,че и тя е от Варна.Тръгнахме си от Боровец и оттогава ходим заедно.

КОМЕНТИРАЙТЕ И ХАРЕСВАЙТЕ
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 4
50
43
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Danogot516
Danogot516
11.08.2013 20:20
Съжалявам но аз отидох с автобус.Яна,не всичко опира до филми и книги.
0
0
Яна
Яна
12.05.2013 12:10
Амии...Ъмм...Късметлия..?Хубава случка но е като от всички филми и книги които съм чела...
2
0
Одесос
Одесос
11.05.2013 19:54
Обърках коментара дето написах по-рано. Имах предвид, че преди около месец след като написа историята се запознах с едно момче, което хвана влак за Боровец.
0
0
Одесос
Одесос
11.05.2013 19:51
Мой как се казваш мисля, че те познавам!
Преди около месец едно момче, с което се запознах хвана влак за Боровец!
0
0