Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Неповторимо чувство в съня ми

Неповторимо чувство в съня ми

Неповторимо чувство в съня ми
Здравейте, случайно попаднах на този сайт искам единствено да споделя. По принцип аз прекарвам цялото си време пред компа, почти на 16 сьм и почти сичко което санувам е свьрзано кам виртуалната ми среда (Интернета).

Преди 2 дни свалих един филм с едно русо момиче нисичка .. сладка мн ми хареса. Понеже филма ми направи голямо впечатление тази сутрин се събуждах и си мислех за нея и от мислене пак заспах ... но този пат беше мн различно бях с нея на едно място мисля че се криехме от някои аз започнах да я галя по косата мн ми беше хубаво МНОГО !

Тя ми даваше беше и приятно после като исках да я целуна тя ми каза не тук и от тук имам едни спомени не мога да се сетя какво точно стана ...и се сабудих. Повярваите за да споделям толкова кратък сън това не е какъвто и да е сън, това не е да целунете приятелка или да прегръщате някого.

Такова чуство никаде и по никакъв начин неможе да се изпита. Бих дал всичко вСИчКО ! дори живота си за да изпитам това чуство отново. Като казах живота си представете си колко е хубаво... все едно душата ми бе някаде другаде това беше :]
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати