Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Най-ужасяващият сън Събудих се плачейки

Най-ужасяващият сън Събудих се плачейки

Най-ужасяващият сън  Събудих се плачейки
Здравейте !
Снощи сънувах един наистина ужасяващ сън ,след който едва ли ще мога да заспя отново ! Та така всичко започна съвсем обикновено прибирах се към дома си (в селото ми)късно вечерта и вече почти бях стигнала ,когато изведнъж телефона ми звънна, спрях се вдигнах и продължих все така бавно да си вървя, но внезапно чух някакъв шум от дясната си страна.

Извърнах глава и се вгледах в мрачната улица която видях пред себе си. В мрака различих една тъмна фигура с черно наметало и качулка. (Явно беше зима защото имаше огрони преспи сняг ,които отразяваха луната и хвърляха светлина в иначе непрогледния мрак) По неясна причина реших да се приближа и това както по късно щях да разбера бе най -голямата ми грешка.

Когато вече бях на достатъчно близко растояние и виждах по-ясно човека с качулката си дадох сметка ,че това е някакъв старец който бавно се придвижваше през дълбокия сняг . Аз го попитах дали има нужда от помощ , но не получих никакъв отговор единственото нещо което забелязах беше че старецът спря . Приближих се още малко и вече бях толкова близо , че ако протегнех ръка щях да го докосна . Попитах го отново дали се нуждае от помощ и внезапно изпод пелерината се показа една бледа и кокалеста ръка която сграбчи моята и силно я стисна.

Ледено студени тръпки полазиха цялото ми тяло, сковах се от ужас ,неможех да помръдна . Старецът повдигна главата си и изпод качулката се показа едно ужасяващо лице бледо , изпито ,със силно хлътнали очи и прошарена почти бяла коса .

Той отвори устата си, в който почти не бяха останали зъби и тихо промълви "Хайде с мен да те водя при баба ти".(И двете ми баби са починали) Аз се дръпнах и казах , че не искам и още ми е рано да ходя там. Той обаче не ме пусна ,а рязко захвърли наметалото и скоче към мен с думите "И да искаш и да не искаш там ще те водя" Бях ужасена , но някак си успях да бръкна в джоба си и да извадя нож от там.

Упярх го в гърлото му и се опитах да го забия, но не се получаваше той просто минаваше през кожата му. Старият човек грабна ножа от ръцете ми и се опита да ме наръга , аз някак си се откопчих и се затичах към вратата на къщата.

Влетях през нея затръшнах я и я заключих под носа му . Избягах и се скрих в стаята на родителите си където нямаше никого , грабнах едно шише с вода и запрчнах да пия ръцети ми се разтрепериха и го изпуснах .

В същото време през вратата влезе баща ми и ме попита какво ми е ,аз казах "Един мъж иска да ме отведе при баба ама аз имам още работа тук" баща ми седна до мен сложи ръка на рамото ми и каза "Не те пускам много хора те обичат и имат нужда от теб тук ще си стоиш , а сега си иди в стаята и си лягай всичко ще е наред". Аз станах и отидох в стаята си като естествен заключих вратата. Легнах и се опитах да заспя, но изведнъж леглото започна да се тресе,скочих бързо и се отдалегих от него и то престана. Аз се обърнах и се оказа че почти съм била опряла гръб в прозореца зад мен.

Преместих с ръка щората и поглиднах надолу през него .(Стаята ми е на втория етаж) Там видях смразяваща кръвта гледка , старецят който ме беше нападнал стоеше долу ,държеше запалена свещ в ръце и се взираше в прозореца . Ужасена аз се отдръпнах назад и чух гласа на майка ми да ме вика отговорих и , че съм си в стаята и тя влезе . Когато видя колко съм бледа и как треперя тя ме попита какво ми е аз само посочих с трепереща ръка прозореца . Тя отиде , погледна и каза "Вярно тоя човек как стои така на студа чакай ще го доведа тука да се стопли и да поспи".

Изкрещях и да не ходи никаде ,но тя дори не ми обърна внимание . Аз отворих прозореца и отново видях стареца със свещта той гледаше нагоре право към мен е каза "Казах ти ,че неможеш да ми избягаш". Затворих прозореца моментално и се метнах в леглото ,завих се и започнах да треперя.Не след дълго чух как майка ми въведе стария човек в съседната стая каза му нещо и излезе . Аз бях опряла гърба си на стината и седях в леглото покрита с одеалото и трепереща, очаквах гибелта си.

Дръжката на вратата се премести и тя бавно се отвори . Мъжът с качулката стоеше на прага и ме гледаше аз неможех да се движа бях застинала на място от ужас . Той се нахвърли върху мен и ме сграбчи за гърлото, започна да ме стиска силно а аз изпуснах телефона който по незнайна причина държах в ръка .

Той се разби на парчета и се събудих. С насълзени очи и разтреперани ръце . Всеки следващ път когато заспивах съня се повтаряше (3 или 4 пъти се случи) :x: :x: Ако някой може да ми даде някакво обяснение какво означава този сън моля да коментира !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 19
53
48
35
23
10
Дай твоята оценка:

Коментари (16)

Изпрати
Mimata_
Mimata_
03.02.2013 17:10
ЛЕЛЕ това е ужасяващ сън!Аз не знам какво означава,но сега продължаваш ли да го сънуваш?
0
0
D.M.
D.M.
03.02.2013 14:10
Благодаря ви много , че ми помогнахте да разталкувам сънят си ! Имам само още един въпрос .Ден преди да сънувам този сън ми предложиха работа като модел в една модна къща , не попитах родителите си какво мислят по въпроса от страх какво ще кажат . Възможно ли е това да и свързано по някакъв начин със сънят ми ?
0
0
Алекс
Алекс
02.02.2013 09:30
Според мен ти предстои опасност, в която баща ти ще ти бъде пазител, ще те спаси по някакъв начин,а майка ти, това,че е въвела стареца, може би тя ще мисли за доброто ти,в което обаче май ще греши... Отиди на църква и запали свещ за мъртвите ти близки.
0
0
анонимчетУ
анонимчетУ
01.02.2013 16:11
ами аз съм съгласна с коментара на Валия, защото хем ще имаш проблеми [старчока(добре де, стареца,старчето... )], хем ще те защитават (баща ти) а за майка ти не знам - това е малко сложно за тълкуване!!
0
0
Емилиос Николау
Емилиос Николау
01.02.2013 07:36
Деница преди да сънуваш съня си си имала доста насъбран стрес и си била уплашена от нещо. Не е хубаво да разговаряш с духове в сънищата си, гледай да управляваш това нещо. Бих те посъветвал да правиш разходка сред природа където има много дървета и вода. Имаш нужда да си почистиш и аурата, защото си си засегнала четвъртата чакра. Стреса от съня ти се е забил точно там.
0
0
D.M.
D.M.
31.01.2013 22:12
Валия благодаря ти за помощта! Дъ вампаиър така си е ужасен е , а за образното разказване просто се постарах да опиша по добре картината , за да изпитате макар и малка част от ижаса който преживях аз .
0
0
Валия
Валия
31.01.2013 20:14
Проверих за сънят ти, и се разбра..че ще ти предстои дълъг живот, ще имаш много трудни моменти и решения. Цялосната картина в разказа е много зловеща, но ако погледнеш всеки един елемент..ще разбереш, че не е толкова вцепеняващо. Все пак, като знаеш какво означава, можеби (не съм сигурна), но няма да си толкова уплашена от съня ти. Ако бях на твое място щех да съм толкова стресната, че да отида за няколко дни у най-добрата ми приятелка..и винаги (докато не спра да го сънувам) щех да съм на щрех!!!
Дано никога да не сънувате такива кошмари..!
0
0
Aneta
Aneta
31.01.2013 18:23
Оооо мила, този сън е ужасен!Толкова подробно го разказваш, че си го представих и ми мина пред очите!За съжаление не знам какво означава...Толкова е объркано.Дано някой ти помогне, а ти дано не го сънуваш отново!
0
0