Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Смъртоносен вирус

Смъртоносен вирус

Смъртоносен вирус
Миналата нощ сънувах, че смъртноносен вирус се е появил в близкото бъдеще и хиляди хора умират от него. Болестта е неизлечима.

В съня ми едно малко русо момиченце търсеше майка си на кея. Майката не се беше прибрала предната нощ и детето заедно с някакъв мъж търсеха изчезналата жена.

Когато слязоха до морската ивица, те видяха една голяма отвесна скала. А на скалата се беше облегнала майката на момиченцето. Цялото и тяло беше сякаш покрито с нефт и ситен морски пясък. Жената дишаше тежко и едва държеше очите си отворени.

- Съжалявам, - каза тя - около полунощ се влоших и разбрах, че и аз съм болна. Реших, че е по-добре да не се завръщам в къщи и да ви карам да страдате по загубата ми. Исках да умра тихичко, тук до кея.

Странен сън.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 4
51
41
30
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
пламен
пламен
30.11.2009 09:30
Според мен, има две обяснения за този сън. Или е пълна измислица от автора, повлияна от добре развинтена фантазия, или преди да си легне е гледала подобен филм, който последствие го е предал в съняси. И с малко повече фантазия, тя е преминала в един от геройте на филма. Аз също сънувам много страни неща и след като се събудя се опитвам да ги разтълкувам съня си. Много пъти филмът, който съм гледал преди да си легна и ме е впечетлил и го предаваам в съня си.
0
0