Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Магия и магьосници насън

Магия и магьосници насън

Магия и магьосници насън
Аз съм осми клас, но съм ниска. Единствената по - ниска от мен е Валерия. В тази история ще се нарича Валя. Не знам дали защото Хари Потър ми е интересно, но това си е същинска лудост. И така тук участват моите приятели и един враг:
Дина и Нона са близначки, Мира и Валя
Дара я знам от 1 клас. Сега пак идва в нашата стая.

И така нака започнем:
Сънувах как разбирам аз и приятелите ми сме магьосници. В нашият град има само едно място където можеш да се телепортираш в училище за магии и то е публично. И така голяма радост голямо вълнение, но не щеш ли имало изискване за височина. Аз и Валя сме под нивото и няма да минем. Мъчим се да гледаме от добрата страна за ваканциите и следващата година
Остава една минута.Изведнъж се появява Дара. Не може пред нея да се разкрие магия. Трябва да я прогоним. 40 секунди. Предостатъчно. Мартин и Йоан все я гонят от стаята с номера като да я натикат в шкавчето до стаята или да и вземат обувката. С Валя се досещаме правим тайно заклинание те да се появят нахъсни за бой. Тя се плаши и се маха. 5...4...3...1...0. Но с Валя също сме там. Оказва се ние сме разплакали директорът на училището с нашето неугасващо приятелство което никога не си отива и той не е дал тест с Дара.
Това беше много интересен сън. Струва си да го сънувате.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати