Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах, че умирам - моля ви помогнете

Сънувах, че умирам - моля ви помогнете

Сънувах, че умирам - моля ви помогнете
Не мога сама да го разтълкувам, много се надявам някой да ми помогне.
Значи стана така, че в съня си умрях, и се смяташе, че някой се радва за това... след което се оказа, че съм жива. Помня как тялото ми беше завито като в морга, и някакви мои приятели го извадиха от там, след това се сещам, че едно грамадно куче беше впрегнато да върви супер бързо(но не чак да бяга) и ми носеше тялото на някъде, имаше една носилка свързана с въжета за кучето(а то беше ОГРОМНО, не с кучешки размер, а като слон сигурно, но куче), и аз бях на тази носилка... и всичко това го наблюдавах все едно от въздуха, като дух,и по едно време вече сякаш влязох в тялото си и следващото нещо, което си спомням е, че гледах нещо, чувствах някакво успокоение и докосвах нещата(дрехи, завивки) в които съм била завита и облечена в моргата. Странното е, че мисля, че и кожата ми беше там, и всичко около мен беше бяло - стени, под... Адски объркващ сън, има бели петна много, но не може да е случайно, че точно на Коледа го сънувах и много често са ми пророчески някакви сънищата и се оказва, че е имало някакъв смисъл, бих била безкрайно благодарна ако някой се отзове да ми помогне!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
..
..
19.11.2014 19:24
аз знам, че когато сънуваш своята смърт, може би сънуваш как си умрял/а в предишен живот, от какво трябва да се пазиш най-вече. а да се сънуваш мъртъв, било значение за дълголетие
0
0
Me
Me
27.12.2012 16:35
спокойно! И аз съм сънувала че ме застрелват и умирам но нищо ми няма това е просто сън :)
0
0
Suzi
Suzi
27.12.2012 00:08
Щом и сънувала че ще умреш това скоро няма да стане наистина . Това означава че смърта ти е умряла , поне аз така знам и моите приятели .. Няма нищо страшно да сънуваш че си умряла .. понякога кошмарите са за добро !
0
0