Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Пророчески () сън за Европа

Пророчески () сън за Европа

Пророчески () сън за Европа
- Хайде сега, понеже говориш много, прочети ни домашното си за твоите видове сънища! - обърна се към мен учителката ми по БЕЛ.
Извадих отнякъде лист и зачетох:
- Първият вид е смесица от преживяното ми през деня. Той е главно повлиян от въображението. Вторият вид е ..... /тук не помня какво казах/. Третият от видовете сънища, които сънувам, е пророчески.
В момента, в който казах тази дума, всичко се промени. Алармата на училището се включи. Учителката ни я спря. Застана пред класа и заговори:
- Деца, във война сме. Положението е лошо. Прибирайте се вкъщи.
Прибрах се. Всичко придоби сив оттенък. Погледнах през терасата - по улиците нямаше нито една кола, нито един пешеходец. Хората имаха много малки очи. На следващия ден се събудих. Всичко беше в мизерия. Тръгнах към училище, като си спомням само малкото междучасие между 2-рия и 3-тия час. Минах покрай учителската стая, където видях учителката ми по физика на един от компютрите там. Приближих се. Попитах я какво прави, като тя ми отвърна следното:
- Дълги години бях от НАСА. Сега проникнах в компютъра им. Ще ти кажа нещо, кажи го на колкото може повече хора - продават Европа на извънземните на 11 май.
Що за глупост, помислих си аз.
- Как така "продават"?
- Те всъщност са ядосани на САЩ, защото си играят със Земята. Но американците и тях излъгаха.
/последното не го помня много добре, може и да не е така/
-------------
Това беше сънят. Всичко в него беше много ясно, детайлите се открояваха - дори в момента си спомням картини от него. Струва ми се, че е пророчески. Не може да е повлиян от нещо като филми - такива не гледам, още по-малко се интересувам активно от извънземни. Но го сънувах. Най-малкото това с видовете сънища в началото ме озадачи. Имал съм и друг сън, освен по сюжет не се различаваше с нищо от този. За него ми по-късно ми казаха, че е пророчески. Вие какво мислите?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
гега
гега
07.02.2016 00:09
еми може и да се сбъдне даже и ВАНГАе казала,че 2016г. европа ще е хладна и пуста.аз също имах пророчески сън-сънувах някакъв кошмар в който се видях чисто гола и се къпех.след 1-2 дни моя приятелка ми звънна да ме предупреди,че и тя сънувала кошмар с мен и ми каза да внимавам .след няколко дни получих много високо кръвно и микроинсулт.трудно се оправих,но сега като се сетя,чак настръхвам-явно съня подсказва,но няма как да се предпазим,защото...всичко ,което ни е писано ще стане.
0
0
Aneta
Aneta
08.12.2012 21:07
Ами ще чакаме 11 май 2013 и ще видим. :)
1
0
gloomy
gloomy
06.12.2012 07:05
Ами, определено е пророчески. Има доста информация, че ни очаква много скоро трета световна война и американците и по- точно илюминатите наистина ни управляват. Нищо чудно да ни продадат.
1
0
ин
ин
05.12.2012 09:45
да пророчески е....потърси пророчествата в сайта от извора в гугъл ще ги намериш...
1
0
LinaViraAssaAmy
LinaViraAssaAmy
04.12.2012 18:41
Трудно е за разбиране, нека оставим нещата сами да ни се покажат без да се опитваме да проникваме в тях.Това което не можем да си обясним си остава необяснимо, а животът сам ще ни го покаже.
1
0