Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Страшният глас насън

Страшният глас насън

Страшният глас насън
Здравейте! Почти всеки път помня сънищата си. Кошмари имам много, много рядко. Най-лошият сън, който съм сънувал, е с един крещящ глас. Когато си спомня, целият изтръпвам, страх ме е от него. Имам фобия от този глас.
Сънувал съм го четири пъти, все в различни ситуации. Първият път беше, когато бях на осем. Бях на село. Сънувах, че карам колело там. На една пейка видях грозен, страшно грозен човек с дълга коса. Той ме погледна и изкрещя "Миткооооооо.....". Но това не беше нормален вик. Гласът идваше отвсякъде, задушаваше ме.. Сякаш бях на война и това беше предизвестие за атака. На сутринта се оказа, че съм се въртял из цялата стая насън и съм под телевизора. Трябва да отбележа, че никога не бях гледал страшни филми дотогава.
Вторият път, две години по-късно, сънувах, че слизам да изхвърля боклука. Там се случи същото. После цял ден ме беше страх от този глас.
Третият път бях в пети клас. Бащата на едно момче ми звънна. Тръгнах да вдигам телефона, но ми казаха "Не го вдигай. Това е специален режим, ще се свържеш с него.". Но аз вдигнах телефона. Тогава чух същия глас отвсякъде "Миткооооооо....".
Последно го сънувах тази година. Бях на село и нещо виеше в задния двор. Тръгнах към вратата за него и зад нея се появи лисица. Това беше същият глас, но този път пищеше адреса ми и каза "Ще дойда, ще ви убия всичките животни!"
А когато съм ги сънувал нещата са си били напълно обикновени - не съм изпитвал страх от нещо, не съм бил притеснен.
Може да ви е смешно, но изпитам ужасен страх от този глас. Четох, че може да е фобия от минал живот. Просто не мога да си обясня какво толкова страшно има в него. Но ме е страх. Някой имал ли е подобни сънища?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
 ЗЛИ ДУХОВЕ
ЗЛИ ДУХОВЕ
09.03.2013 15:23
ако си се въртял на сън под телевизора значи си имал сомнанбулизъм ужас аз ако видя човек насън ако ходи ще падна и никога вече няма да стана
0
0
maria
maria
21.02.2013 15:38
според мен,нещо те преследва можеби демон или зъл дух..
1
0
Mincho
Mincho
03.12.2012 13:08
щом си го сънувал 4 пъти до сега сигурно иска да ти каже нещо. Поне според мен ако го сънуваш пак опитай да му отговориш не да се стряскаш, все пак това е сън.
0
0