Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»В миналия си живот съм била зла магьосница

В миналия си живот съм била зла магьосница

В миналия си живот съм била зла магьосница
От много малка сънувам само лоши сънища, под лоши имам предвид демони, умрели хора, гонения, изпитания, виждала съм в сънищата си демони вселени в хора. Знам, че звучи налудничаво и не, не гледам филми на ужасите, за да са ми повлияли, от детската градина ги сънувам до ден днешен - на 24г. съм и наскоро започнах да чета различни материали, но от толкова много информация и различни истории ми се завъртя главата и за това предпочитам да спра да чета, а да питам директно.

Бях говорила с различни хора и една приятелка ми каза, че вероятно в предишния си живот съм се занимавала с черни магии и ли съм правила злини на хората и за това сега не ме оставят намира тези демони. Вие какво мислите, имате ли други мнения? Опитвала съм какви ли не методи да се предпазвам от кошмарите, но нито един не работи, или може би само временно.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
Ани
Ани
13.04.2016 19:26
Моят съвет е да отидеш на църква да се помолиш да запалиш една свещ и да се прибереш в къщи
0
0
нан
нан
26.06.2013 01:09
абе хора психиатри и глупости....аз също като Тедито ..сънувам постоянно такива неща редовно и цветни сънища.(което според психолозите наистина не е добре..(но повечето хора сънуват цветно)) ама какво да направя сънувам го и толкова.от малка сънувам вещици,дори че и аз самата съм вещица и ме горят на клада..после в интернет прочетох за моята рождена дата и светията която е на моя ден че тя е била много добър човек и помагала на хората и повечето са я смятали за вещица и са я изгорили на клада.... от малка сънувам неща които...когато съм го разказвала на майка ми или на баба ми и ..са ми казвали че това се е случвало когато аз съм се родила или съм била на 1 2 годинки...и няма от къде да знам всичко това с най малка подробност.. в последствие всичко което сънувам се сбъдва за добро или лошо..всички около мен са ми забранили да ги сънувам защото когато сънувам някого му се случва нещо къде за добро къде за лошо....просто е по силно от мен.когато си лягам дори просто не мисля за нищо уж да няма влияние но уви....и съм си напълно нормална... нито съм шизофриничка нито съм психично болна просто сънувам и не мога да го спра....а относно кошмарите...също могат да се тълкуват като вашите страхове....ето примерно също аз съм родена на датата когато е починала едната ми баба(на баща ми майка му)баща ми е бил само на 6 годинки.и когато съм питала баща ми дали съм ходила в тази къща той ми е казвал никога не сме те водили и аз казвам как да не сте... и му описвам къщата двора разположението на стаите на всичко(а къщата е съборена много много преди аз да се родя)... и той- ми казва някой ти е казвал за нея....и аз му казвам че когато ме заведоха да ми покажат мястото където е била къщата това място ми беше супер познато и просто помислих че са ме водили там като малка.. а то никога не са ме водили ..
0
0
някоя
някоя
25.06.2013 18:22
Хора, защо пишете коментари от типа "нещо си не съществува"? За какво сте влезли в тоя сайт, ако ще се опитвате да накарате някой да се примирява с вас, да ви вярва и камо ли да го убеждавате единствено В СВОЯТА правота? Вие за какви се мислите? Имайки предвид, че това е сайт за паранормални работи, какво правите тук, за да убеждавате хората, че имат болести в главата си?! Айде, моля ви се. Прав ви път оттука. Относно темата - наистина може да е карма, но като цяло може и да ти се е набило в съзнанието нещо определено от детството, което не си спомняш. :) Примерно филм, който си гледала или нещо, което са ти разказвали. Имам предвид за сънищата с демони. Останалите сънища са нормални, почти всички хора ги сънуват.
2
0
иван петров
иван петров
24.11.2012 22:22
Потърси психиатър за помощ.Особено ако чуваш гласове това са признаци на шизофрения.
1
1
Диана
Диана
24.11.2012 15:43
Може тези сънища да са предупреждение.Кой знае?Но сега е сега,миналият ти живот е свършил.Ако преди си била зла,защо и в този трябва да си такава.Искам да кажа че ти сигурно си коренно различна същност от тази в предишният си живот,така че нищо от миналото не трябва да те тревожи.
0
0
Morena
Morena
22.11.2012 23:15
Пълни глупости. Магьосница? :D
Демони не съществуват, по-добре търси някакво психологическо обяснение защо сънуваш тези неща..
0
0
Luboslav
Luboslav
22.11.2012 20:34
Цветето70 е права трябва изчистиш кармата си прави добро на хората около теб, усмихвай се ако вярваш в Бог моли се за прошка. Споко всичко ще се оправи ще видиш :):)
0
0
cvetelina
cvetelina
21.11.2012 21:40
в този живот трябва да изчистиш кармата си.
0
0