Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Странен сън свързан с много изпитания

Странен сън свързан с много изпитания

Странен сън свързан с много изпитания
Здравейте! Да се знае отсега: пиша се sweet_gl!!!
Искам да разкажа съня си, който сънувах преди няколко дена.

Бяхме на нещо като почивка, екскурзия където бях аз и няколко непознати за мен деца. Имаше и по-малки, и по-големи. Отидохме в Африка (не знам това повлиява ли ми, защото в клас учим за Африка).

Спомням си още, че в едно от изпитанията се събуждаш в нещо като стъклен лабиринт, от който няма изход, а ние трябваше да го намерим.

Мотах се насам-натам, наляво-надясно и изведнъж видях момче от моя клас (по което си падам), което ми помогна да изляза от лабиринта, макар да нямаше изход. Той изглеждаше сякаш бе заключен в самото стъкло.

Последното изпитание си го спомням много точно, защото след него се събудих. Бяхме при водопада Игуасу (не ми е ясно как ще е бил там, защото бяхме в Африка, а не в Южна Америка. :x: ).

Много бе странно, защото там, където бяхме застанали, идваха големи камъни към нас, макар госпожите да ни бяха казали да се отдръпнем на страни. И наистина там никой камък не ни докосна.

Изпитанието бе следното: трябваше да вземем едно кану, да отидем "някак си" до камъка в средата на водопада, да се приготвим - да седнем, да се проверим дали сме седнали точно и други и после да се спуснем в/у камънаци, подобни на тия от Ниагарския водопад.

Интересно: казах "Не, в никакъв случай няма да се кача там и дори да се спусна! Абсурд!"отидох в 5 звездния хотел и се събудих...

Точно когато напуснах водопада видях лицата на госпожите - бяха като червени светофари и сякаш ме сканираха!

Ако някой може да го разтълкува - моля!!!
На тия, дето пишат обиди и тем подобни, да си държат коментарите!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 6
54
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
super_girl
super_girl
14.11.2012 16:16
коя си ти че да ми крадеш съня уееееее??????? щот ни тъ санувъх!
0
0