Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах, че сме в църквата Св.Александър Невски

Сънувах, че сме в църквата Св.Александър Невски

Сънувах, че сме в църквата Св.Александър Невски
Сънувах, че сме в църквата Св.Александър Невски Църквата не изглеждаше така, както изглежда наистина. Майка ми ми каза, било забранено да влизаме тук, но днес можело.

След това излезнах от църквата, за да ги изчакам там и отвън седяха двама мъже, които не съм виждала ... един висок и слаб и един нисък и набит, не изглеждаха добре. Започнаха да говорят за баща ми и за съдружника му, че преди спечелили с нечестна търговия, че били адски богати и че вече няма да е същото.

Високият Започна да говори как трябва да даряваме на бедните, че трябва да ценим всички живи твари и други такива... :cry: Аз слушах, слушах, той дълго ми говори. Каза ми, че трябва да предам нещо на баща ми, но не помня какво.

После изведнъж се озовах на басейн с баща ми, той беше във водата и пак ги видях тия двамата. Влезнах във водата и почнах да се уча да плувам (а аз мога), но на няколко пъти щях да се удавя, а баща ми ми казваше да не спирам.

След това дойде някакъв човек и ми помогна най - неочаквано, и то като ме потопи. Аз се научих. :x: Сънувах също, че извънземни идват и търсят определени хора и имах чувството, че мен ще ме отвлекат ?!? Бях в училище, после вкъщи.

Абе, моите сънища с една дума.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
LinaViraAssaAmy
LinaViraAssaAmy
12.11.2012 19:57
Интересен сън!
0
0