Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Загадка от детството ми

Загадка от детството ми

Загадка от детството ми
Сънувах случката много отдавна. Бях на 5 или 6 години, а вече съм доста по-голяма. Всеки път, когато се сетя за съня обаче детайлите изплуват все едно снощи ми се е присънило всичко. Винаги съм се питала дали изобщо е имал някакво значение или е плод на детската ми фантазия.

В съня си бях на 16 и се намирах в някаква зала. Едната ѝ врата беше отворена и през нея се виждаше Земята. Зад мен беше другата страна на вратата. Тъкмо бях влязла през нея.

Отместих се, за да направя път на идващите след мен. Хората, които излизаха отиваха в различни точки от планетата. Исках и аз да се наредя на опашката, но трябваше да изчакам някого.

Вероятно сме имали уговорка и когато той пристигна започнахме да си приказваме. Каза ми, че е завършил задачата си и смята да си почине малко. Аз пък не исках. Бях си почивала достатъчно там, откъдето идвах.

За това му предложих да отидем на опашката и когато се върнем да почиваме колкото искаме. Той се съгласи. Редът ни дойде доста бързо. Когато стигнахме до вратата някакъв мъж с папка ни спря.

Каза ми, че имало някаква жена, която се нуждаела от моята помощ. Обещах да ѝ помогна и попитах моя познат в коя точка от Земята бъде.

Той каза, че било наблизо и си пожелахме да се видим по някое време пак.

После скочихме към планетата.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Бета
Бета
10.11.2012 21:36
Ами да. По-интересното е, че преди известно време се преместих в нов град и срещнах същия човек от съня си. Когато го видях за пръв път беше наистина странно.
Още по-странно е защо на моя пост пише калина9999? Но това не ме вълнува особено. Просто ми е интересно какво е значел съня ми.
0
1
анонимен
анонимен
10.11.2012 19:39
доста интересно
0
1