Двойници

Двойници
Тук искам да ви уведомя, че не сън или случка, а просто сериозен въпрос на случаен принцип искам да ви попитам.

Чували ли сте някога за двойници, нямам предвид близнаци, а хора, които живеят по два различни начина, по различни краища на света, изобщо нямат нищо общо, освен това, че си приличат на външен вид като две капки вода.

Според вас дали съществува такова нещо и дали всеки от нас има някъде свой двойник.

Ако някой знае как да ми отговори и се интересува от това, ми пишете.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (24)

Изпрати
Василена
Василена
18.01.2016 19:28
Аз знам,че имам 3 двойнички. Една във Варна, другите 2 са в София . Аз също съм от София.Не ги познавам лично,но са ми пращали снимки. Единствената разлика е,че са или с по-дълги коси или по-високи .
0
0
мели
мели
04.11.2014 19:21
всички имаме двойници
често сами казвали че сама видели
до скоро аз разбрах че аз и една боливудска актриса сме родени на една и съща дата и месец и до днес днешън ми казват че си имаме едни и сащи черти незнам какво виждат защото сме различни по визия,лице,коса мно за очите сме еднакви..!!
0
0
Зетабета
Зетабета
25.01.2014 20:36
Да откриеш двойника си-означава да промениш съдбата си! Един на 1000000000 успяват! Обикновенно нещата стават случайно ако е съдено да го срещнеш.Всеки има двойник дори генетичният им код може да бъде еднакъв,но легендата твърди,че твоето друго аз ще те повика,за да бъде спасено или обратно.И най-важното Бог дал,Бог взел! По добре да оставим нещата така.
1
0
Инкаа
Инкаа
31.12.2012 13:56
Съществуват двойници. Майка ми като е била малка, много често са я бъркали с едно друго момиче от града й, което било точно като нея. Хората постоянно се обръщали към нея с името на момичето. Добре че, поне баба и дядо са могли да я различават. Аз все още не съм срещнала двойничката си, но ще ми бъде много интересно да се запозная с нея.
1
0
готическо черно
готическо черно
31.12.2012 11:36
Аз не мисля-убедена съм!
Помня го още от детската градина...Имаше една жена,казваше се леля Сиси(поне ние така и викахме).Та един ден(бяхме на летен лагер)си говорехме на плажа с нея и тя ми каза,че много приличам на нейната племенница по външен вид и дори по характер.Аз се учудих,изгледах я едно странно и тя ми каза,че като се приберем,ще ми покаже снимка на племенницата си.
Така и стана.Като я видях си глътнах езика(не познавах момичето)-все едно бях самата аз.Баба ми също така са я припознавали и веднъж,още докато била малка,един тръгнал да ходи след нея.И така до тях.Оказало се,че бил полицай,който я заподозрял като някаква престъпница,дето търсили.На снимката все едно си била баба ми,дори майка ѝ се усъмнила.Трябвало да викат друг познат им полицай да потвърждава,че не е тя.
0
0
SlimsS
SlimsS
12.11.2012 20:35
Мисля че си имам своя двойница , защото хората казват че много си приличаме
1
0
ссссссссссссс
ссссссссссссс
12.11.2012 19:59
аз веднъж видях моята двоиничка , тя е от моето село не я познавам лично, но съм я виждала , но ще ми бъде приятно ако се запознаем
0
0
близначка
близначка
02.11.2012 20:44
а защо никой не се замисли че може да става въпрос не за двойник а за разделени при раждането братя или сестри моя случай е такъв открадната близначка от родилното после и другите близначки които майка ми е родила след мен също били откраднати,казвайки на майка ми че децата и са мъртви и *продадени* и сега имам 3 двойнички с които много си приличам в различни градове
1
0