Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах двама мъртви и пуйка

Сънувах двама мъртви и пуйка

Сънувах двама мъртви и пуйка
Здравейте! Исках и аз да споделя за съня ми, който много ме учуди. Не беше ми се случвало да сънувам двама мъртъвци едновременно.

И така.. Сънувах как аз с приятеля ми (М.) сме в една къща, която е по-скоро изоставена, имаше паяжини и изведнъж виждам една пуйка пред мен как седи и ме гледа, обръщам се към М., споглеждаме се и като погледнах пак към пуйката на нейно място беше бабата на М., която почина мин.година.

Тя му поиска нещо за пиене, мисля че беше вино, но докато той отиде да го донесе аз й дадох ракия. В същото време М. изчезна, както и бабата.

А аз се озовах в стая в къщата ни на село, пред мен имаше маса и на нея седеше вуйна ми с която си говорехме, а като се обърнах до мен беше дядо ми, който почина януари т.г., но нищо не ми каза.

Това беше съня ми и ако някой може да ми каже какво или дали въобще означава нещо!

Благодаря ви предварително!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Ники
Ники
03.11.2012 20:53
Не знам за пуйката,но понякога когато сънуваш мъртав (роднина)значи или просто е искал да те види или вече толкова ти липсва,че го сънуваш в подсъзнанието си.
0
0
константина
константина
08.10.2012 19:24
ами съгласна съм с кикита а понякога сънят изразява емоции може да ти е станало много мъчно за дядо ти и да си го сънувала пък и понякога някой сънища нямат тълкования.това е моето мнение
0
0
vladimira
vladimira
30.09.2012 12:04
значи...за пуйката не знам какво означава,но доколкото знам,дух се появява на сън само ако иска нещо:)предлагам да отидете на гроба на бабата на приятеля ти и да й оставите шише с вода или вино.А за дядо ти..може би е изкал да те види.Обикновенно така се свързват духовете с хората:)дано съм помогнала
0
0