Камионът

Камионът
Здравейте! Тази нощ сънувах странен сън, но мисля, че може да се разтълкува и ако някой успее, ще съм много благодарна.

Бях с класа си. Всички бяхме актьори и имахме някакво участие. Госпожата по литература и класната ни също бяха там.

Трябваше да си тръгваме. Госпожата по литература мъжът й и синът й я взеха, а нашият клас и класната ни имаше специален превоз - беше нещо като автобус, но беше много високо и всички бяхме седнали отвън на някакви малки седалки. Аз бях на последната, а до мен бе един съученик, с когото въобще не се разбирах.

По едно време покрай нас мина един камион с червена кабина и бяло ремарке.

Ние се возихме над някаква пропаст и ремаркето на камиона се измести и повлече и кабината на камиона. Съученикът ми каза:
-Ти си най-близо.Слез и помогни.

Исках да сляза, но ключалката на седалката ми се развали и не успях да си отключа. Мъчих се, накрая успях и слязох да помагам, но вече бе късно, камионът бе паднал.

Понечих да се върна на мястото си, но до него имаше много прах и пясък, които бе хвърлил камионът, когато се е опитвал да се задържи и да не падне в пропастта.

Ученикът, с когото не се разбирах ми подаде ръка,но аз се хлъзгах и не виждах почти нищо, след което и аз паднах, където бе паднал камиона.

Гледах, че в този съновник, да сънуваш катастрофа означава риск за живота ти, а в неделя с нашите сме планували екскурзия и сега ме е много страх да не се случи нещо подобно и да умра.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати