Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Не искам да умра - помощ

Не искам да умра - помощ

Не искам да умра - помощ
Здравейте. Аз съм Тереза Кундраджиева на 16г. от София. Моите починали баба и дядо-мир на праха им са били страшно религиозни. Дядо ми е бил поп. Не сам ги виждала.

Дядо ми е умрял 2 дни преди да се родя-майка ми ме е родила преждевремено. Баба ми немогла да го преживее и е починала 4-часа след него.

Когато бях на 9 баща ми почина в катастрофа, а майка ми се парализира. Пратиха ме при леля ми, а аз виждах майка ми в центъра за слабо финансови хора с увреждания до 15г. възраст, след това получи инфаркт и умря.
От тогава живея с леля ми.

След като почина майка ми, почнах да сънувам мъж и жена в бяло. Те ми говореха, но нищо не можех да чуя. След това на тяхно място се появяваха кучета и почваха да ме гонят, но винаги ме хващаха.

Когато ме хванат се събуждам, но те не ме пускат, крещя и немога да мръдна. Когато леля ми идва защото ме е чула че пищя, те ме пускат и ми шепнат някаква дума и си тръгват. Така 7 нощи.

На 8 разбрах думата тя беше "семейство". Занесох цветя на гроба на мама и татко. Вечерта си изпях молитвата с някои още мои думи. 20-30 секунди след това почнаха да пищят в ухото ми "ела с мен" с детски глас.

И изведнъж заспивам. На сутринта се намирам или на земята или на стола пред компютъра или пък в кухнята. А леглото ми е оправено и пижамата по - добре от всякога.

Вчера сутринта бях облекана с хубавата ми черна рокля за погребение. А когато отида на църква някой ме стиска за гърлото и често пъти ме е страх това нещо да не ме убие защото не мога да си поема въздух.

Изпадам в страх и скоро ще кажа на леля ми. А приятелят ми ме заряза. Чудая се дали това не са всичките ми близки-покойници и да ме викат при себе си.

Понякога върша неща като да разливам вода по пода или пък да се смея и да плача безпричинно, а най - страното е, че се опитвам да си причиня болка.

Моля ви дайте ми съвет преди да съм умряла, не си измислям, вече започввам да полудявам, а това е неговата цел, да ме побърка и да ме вземе при себе си.

Благодаря ви предварителоно, ако имате вапроси, ми пишете
допълнително - побързайте.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 5
52
43
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (13)

Изпрати
niikii90
niikii90
27.09.2012 16:51
Аз не мисля,че си луда,просто на истина си преживяла много.Нормално е след смърт на майка,баща баба и дядо да се чувстваш по този начин.
1
0
polu
polu
27.09.2012 16:23
Мила прочетох писмото ти и всички коментари, имаш нужда от специялист от психоаналитик !
0
0
Tereza
Tereza
27.09.2012 12:06
Благодаря ви ще се опитам да продължа напред
1
0
teodora
teodora
27.09.2012 09:51
една моч позната ми е разказвала как нейната баба я е отгледала..И след като починала баба й Тя започнала да я сънува,и каза ча баба й искала да я прибере при себе си.всяка нощ в съня си виждала баба си която я вика в гробищата и почва да я заравя в гроба...така всяка нощ..Накрая споделила с някаква баба която и казала"вечерта спи с едни чорапи,сутринта рано отиди на гробищата,вземи от три чужди гроба по една шепа пръст,сложи го в чорапа и после ги сгъни един в друг!След това ги заравяш в гроба на баба си и казваш "Бабо ето тук съм при тебе не ме търси повече"!! Така и направила и каза че след това никога повече не е сънувала че баба й иска да я прибира..минали са 23 години от тогава..Дано съм ти помогнала
0
0
Мони
Мони
26.09.2012 18:55
Мила Тереза!Добре е,че мислиш за починалите си роднини,но спри да се задълбочаваш с тези неща.Ние всички имаме по няколко,които много ни липсват,но е достатъчно да ги почетем на датите на смърта им и на задушница.Съжалявам,че си останала сираче,но според мен твоите починали роднини повече биха се радвали,ако се занимаваш с нещата характерни за твоята възраст.Да се развиваш нагоре,за да ти се радват от там.Не допускай да загубиш още приятели заради това.
Ако все пак продължават тези странности по-добре отиди на професионален психиатър,но без никой да знае.Дори и леля ти.
Ако трябва намери си по-възрастна приятелка.Жена,която проявява загриженост за теб.Довери и се до някъде и ако си допаднете,търси я по-често за съвети.Но най-напред потърси специалист.На твоите връстнички нищо повече не споделяй!
Говори с тях общи неща!Прави се,че ти е весело!Уви,понякога трябва да слагаме маски,за да оцелеем в жестокия свят...
0
0