Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Не можех да си поема въздух

Не можех да си поема въздух

Не можех да си поема въздух
Здравейте. По принцип аз спя дълбоко, но тази нощ се събуждах буквално през 15 минути, към сутринта заспах и сънувах супер странен сън.

Сънувам, че спя. Изведнъж се събуждам за да пия вода и в този момента дрехите ми падат от закачалката и започват да се влачат по земята към мен. Избутах ги обратно с някаква пръчка, която не знам от къде дойде, но те пак идват сами към мен влачейки се.

С писъци и рев отивам в стаята на нашите, разказвам им какво се е случило и баща ми идва с мен. Иведнъж виждам един мой съученик в стаята ми, разхвърляше ми дрехите и беше неадекватен, като обладан.

Баща ми започна да го бие. Казах му да спре и се събудих! Не можех да си поема въздух, сърцето ми биеше все едно съм тичала, още съм уплашена!

Не споделям с нашите, защото те не ми дават съвети, а ми казват да спра с филмите на ужасите, а аз въобще не гледам такива!

Дайте съвет, благодаря и успешен ден!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Моника
Моника
25.09.2012 15:38
странен сън.. и интересен. странно е това с дрехите. може би трябва ад освежиш гардероба си :р каквото и да е е минало спокойно:)
0
0
chochka
chochka
22.09.2012 14:17
Не,абсолютно никакви конфликти с това,момче!Аз преди 2-3 месеца ходих да ми баят и тогава бях урочасана,а когато си вържа червен конец ми пада!
0
0
Angelic
Angelic
22.09.2012 13:34
Има вероятност да си урочасана, а този твой съученик да не би да ти мисли лошото т.е. ако сте имали някакви разправии...?
0
0