Тъга...

Тъга...
В момента съм наистина много тъжна, оказа се, че нямам нито един приятел/не гадже, а в истинския смисъл на думата/, прекалено ми е, в пубертета съм и точно това ми трябваше!

Да си нацапам лицето с черно и да се продупча навсякъде само защото светът ми е крив!? Казвам НЕ! Имам право да решавам какво ще се случи с мен!

Вярвам, че е още началото и ще го измисля как, но няма да бъда пубер, ще се справя и се надявам другите, които се чувстват като мен да не спират, че всичко може да се промени, просто трябва да знаем, че сами си създаваме бъдещето!

Дано с тези думи помогна на някого и дано и аз да се вслушам в собствения си съвет! Просто вяра, хора, ВяРА!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 4
50
42
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Greta
Greta
03.10.2012 22:26
И аз нямам нито един истински приятел. Не мога да кажа,че не ми е тъжно от този факт, защото много пъти съм мислила за това. Не знам какво е да имаш истински приятел. За приятел правя всичко, но все се оказва, че имат малко или много някаква полза от мен и когато видят, че съм го разбрала ме предават. Но по-добре без приятели, отколкото с някои, които цял живот те използват. На сила хубост не става. Такъв е живота. :)
0
0
edno momi4e...
edno momi4e...
18.09.2012 21:13
добре
0
0
Денимира Ангелова
Не ме интересува за ЕМО или готик стил говориш, но това е стил, а не защото светът ти е крив! Може да ти е, може и да ти не е, независимо от стилът ти! Като не си запозната и не разбираш нещо, не си отваряй устата за него!
0
0