Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Аз и моите страхове

Аз и моите страхове

Аз и моите страхове
Аз съм на 12 и са ми се случвали странни неща.
Като например днес докато си писах домашното, за малко се отплеснах и започнах да си играя с котката.

Понеже вратата на стаята беше отворена и видях с периферното си зрение как някаква жена влиза и си помислих, че е майка ми, но след това погледнах и в стаята ми и нямаше никой ( уплаших се защото не ми се случва за първи път ).

Друг път когато седях с дядо на пейката навън пред входа, видях как един човек минава, но понеже дядо ми попречи да видя и се мръднах, таман да му видя лицето и той изчезна.

Като си бях легнала една вечер и се бях отнесла, имах чувството, че някой беше ceднал върху мене.

Eдин ден като бях в банята да къпя котката, я гледам, че гледаше под мивката и изведнъж сякаш някой я буташе по муцунатa, тя на задните си лапи ходеше назад и се опитваеше да го махне нещото, което я буташе.

Имаше и друг път когато бях чула как някой изкpeщя под вратата. :cry: И още много други такива неща.

Да, вярно, че гледам всеки петък по дискавъри "Истории за духове или случки с духове", но ви казвам истината, не е от сериала.

Кажете мнението си. Моля !!!! Благодаря предварително. :y:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Ева
Ева
01.02.2013 22:33
Ми аз имам котка и тя по някой път гледа някак си уплашено ли де да знам сеедно е нещо дето не виждала и се чуди какво е сякаш е стресната .
0
0
Maria 28
Maria 28
13.01.2013 14:39
Здравей!И на мен ми се случват странни неща още от лятото,когато бях на село.Имам котка и бих ти казала че животните много усещат.Когато котката ти е нервна или се тревожи за нещо,а няма прчина,това може да е един от признаците че има присъствие на дух.Не изключвам и вероятността трвърде да си се повлияла и ако е така дано не се повлияваш оттук допълнително.Все пак се моли на Бог,винаги когато си сама повтаряй наглас "Не ме е страх от вас!Аз съм по-силна!".Носи кръст(има такива гердани),прикъди,а може и да опиташ със светена вода.Успех!
0
0
Nikolay
Nikolay
19.09.2012 02:25
Здравей! Подкрепям те, защото аз лично доста често виждам човешки силуети с периферията и все си мисля, че е някой с когото съм, но като погледна натам и изчезва.
0
0
Ивета
Ивета
17.09.2012 20:34
Спокойно,това може да е от твоето въображение и от тези предавания и филми...На мен също ми се привиждат неща..Например вечер,преди да заспя,имам чувство,че някой отваря външната врата..Веднъж докато си мих зъбите и погледнах към огледалото,видях за секунда някаква жена.....А и да не говорим,как едвам дочаках деня,защото когато затварях очи ми се привиждаха някакви страшни лица,а когато ги отварях,някакви подобни същества на духове...Мисля,че при теб няма нищо,просто си представяш неща ;)
0
0
Денимира Ангелова
А кво, да седи кръжава котка ли? :Д
Иначе... може и да са духове....
0
0
zefit
zefit
17.09.2012 16:04
Това може да е от страха ти от това предаване!Може би жената ти се е привидяла!Аз също когато гледам страшни филми си представям разни неща,но понеже гледам само страшни,аз не се страхувам,защото знам,че ми се привижда!И още нещо - Спри да къпеш котката си!Котките мразят вода!Така ти я мъчиш!
0
0