Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Видях починал човек

Видях починал човек

Видях починал човек
Здравейте. Днес се разхождах с приятелки и нещо ме накара да се загледам в една кола и много се уплаших. Видях дядото на една вече бивша приятелка, който почина преди няма и година.

Просто седеше и ми се усмихваше. Сигурна съм в това, няма как да го сбъркам, беше също така усмихнат както и на некролога му.

Не знам какво означава всичко това, преди са се случвали неща които сънувам, но чак толкова не.

Посъветвайте ме, не знам какво и аз да кажа, просто исках да споделя.

Какво може да значи това ? :x:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Nanichka
Nanichka
12.09.2012 01:59
Всъщност мисля че съм го наследила от баба ми , но не знам до каква степен. Често сънувам неща който се сбъдват или ако ме пипа за нещо дали ще стане или не винаги познавам . Дори някакви малки глупости, примерно знам винаги кога ще ме изпитат ...,но до сега не ми се беше случвало това и страшно много се уплаших..
0
0
Никол
Никол
11.09.2012 20:46
колкото и невероятно да звучи някой хора имат много редки пара нормални способности за които повечето не знаят че притежават нещо което не се среща често например баба Ванга която не е вече сред живите но има стотици хора очевидци на които тя е помагала така че може би и ти имаш подобна дарба не съм 100% сигурна но има някаква минимална възможност да е това и ако се окаже че е истина по добре да не казваш на хора които ти нямат доверие или още по малко на родителите си или хора които са ти роднини и близки които са по големи от теб имайки предвид годините си те повярвай ми няма да те разберат само човек на когото се случват подобни неща може да те разбере
0
0
Йони
Йони
11.09.2012 12:40
Може би просто иска да го видиш и да знаеш че той е сред вас или да кажеш на внучката му тоест - приятелката ти
1
0