Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Това сериозно ме изплаши

Това сериозно ме изплаши

Това сериозно ме изплаши
Случвали са ми се много страшни неща, но това ме изплаши здравата!

Една вечер аз и една приятелка си говорихме по скайпа, но не пишейки, а говорейки без камера. Казах и че ще отида до тоалетната и ще се върна. Бях увеличила звука на лаптопа на макс и чувах всичко от банята.

Тя не ме беше разбрала къде съм и започна да ме вика, но не й се обаждах, защото нямаше как. Викаше ме известно време и тя затвори. Всичко утихна.

И вие знаете как като избереш от скайп някой се чува един звук като като избираш по телефона.Тит-тит.

И в този момент чух лаптопа прави така. Аз не съм избирала моята приятелка. Никой нямаше в стаята абсолютно никой. :yawn: Накрая приятелката ми вдигна и пак започна да ме вика.

Излезнах и отидох при баба си в другата стая. Попитах я дали е ходила в спалнята (там беше лаптопа) и тя каза, че не е ходила, а си е четяла вестник във всекидневната.

Питах я дали е чула едно тит-тит като при телефона и каза, че е чула. Отидох и питах приятелката ми дали е затворила и тя каза, че е и съм и звъннала. Е, тогава вече се изплаших.

Четох една история преди как едно момиче е казало на една приятелка да гледа какво става по скайп в дома им докато я няма у тях и от техният дом се е затворило и звъннало.

Казах на мама, но тя не ми повярва. А ако и кажа, че като се върнах в спалнята съм усетила и странно присъствие, ще се побърка.

Моля ви кажете какво е било това. Благодаря! :blush:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
Aneta
Aneta
09.02.2013 15:04
Хмм незнам.
0
0
Maria 28
Maria 28
13.01.2013 14:51
"Споко това е дух".И какво му е спокото?Може да ти се е повредил компа.
1
0
Катрин
Катрин
31.10.2012 21:29
Да ти кажа че и на мене ми се случват свръх естествени неща
Значи аз бях вътре в къщи и на двора чух някакав шум излезнах и видях чинията от масата беше отишла почти вънка на улицата аз помислих че може вятара да я е отнесал и се прибрах после докато си гледах телевизия изведнаж телевизора спря е чих как в другата стая се вклучи телевизора много се изплаши много бавно отидох до моята стая и като влезнах като чи ли някой ми беше седнал на леглото и като влезнах телевизора спря и излезнах ванка и тогава видях как моето куче лае горе на небето а там нямаше нищо направо такава паника ме хвана че не можеш да си представиш много ви блогодаря че го прочетохте
0
0
Aneta
Aneta
30.10.2012 21:00
Ами първо си помисклих, че ми се причува а после че баба ми е в спалнята и накрая това със свръхестественото
0
0
dadada
dadada
28.10.2012 15:54
Хакер в компютъра - това ме разби, все едно хакерите са някакви духчета или микроби, които обитават машините. Но като цяло обяснението си го бива, по-скоро става въпрос за някой технически проблем, отколкото за дух и т.н. Или скайпа ти се е бъгнал, или някое вирусче ти се размотава из копютъра, със сигурност нищо свръхестествено. Интересно какво е първото нещо, което на теб ти е хрумнало като обяснение
0
0
Здравко
Здравко
04.09.2012 11:25
Според мен може да имаш хакер в компютъра и да си прави майтап с теб, а това до присъствието, просто си се изплашила и си въобразяваш! :)
0
0
Sunny
Sunny
04.09.2012 09:49
споко това е дух
0
1
Денимира Ангелова
Било е дух. Май...
0
0