Любимото момче

Любимото момче
Не помня точно какво се случваше в съня ми, но и не е от значение. Знам само, че бях навън и се разхождах по някакви улици. Осъзнавах, че сънувам.

Внезапно ми се прииска да сънувам едно момче, което много харесвам и по обичайния си метод направих така, че той се появи.

Застана до мен, аз го хванах за ръка и продължихме заедно разходката. После се обърнах към него, усмихвайки се и го гушнах през врата. Малко колебливо, но все пак ме той хвана през кръста и също ме прегърна.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 2
50
41
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
кестен
кестен
29.11.2009 02:45
Девойче, браво. "Дадено ти е нещо отгоре", но винаги има какво още да се научи. Чети, учи и дерзай. Радвам ти се безкрайно, защото си една от малкото, които осъзнато предизвикват сънищата си. Но, сънищата се предизвикват и по други методи. Аз се сещам поне 3-4 начина, без да се замислям.И си права, този сън с Мел Гибсън е предизвикан от филма, но и от начина, по който искаш да те възприемат околните. Информацията и емоцията не е била слезла по пътя съзнание - подсъзнание и затова е изплувала толкова бързо и толкова ярко. Продължавай с експериментите.
0
0