Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Господ ли ми помогна или нещо друго

Господ ли ми помогна или нещо друго

Господ ли ми помогна или нещо друго
Здравейте, искам да ви разкажа за един сън, който имах преди 2 дена.

Обикновено моите сънища винаги са свързани с демони и такива страхотии, но този път сънувах нещо по-различно от преди.

В съня ми бях уплашена до мозъка на костите си, имах като видение в съня ми, че на следващия ден ще умра и смъртта ми ще бъде причинена от демони и ще ме вземат при тях.

Когато разбрах това буквално с цялото си сърце и душа извиках към Бог с думите: Господи, спаси ме, не им давай да ме убият и вземат с тях.

В момента, в който извиках, усетих сърцето ми как започна да бие силно и просто виждах как думите ми (зова за помощ) излязоха от устата ми и с бърза скорост се отправиха към небето.

Виждах думите си как летят и все едно очите ми бяха там с тях и виждах всичко, издигнах се на много високо, но все едно имаше бариера и очите ми не можеха да продължат по-нататък, а само думите ми минаха от там.

Аз се обърнах и можех да видя целия свят от високо, беше като една карта. След малко една голяма струя от бял, леко прозрачен дим се спусна към мен и ме понесе надолу. Чувствах се толкова спокойно и недосегаема, нищо не можеше да ми направи нещо.

Докато се спускахме един глас ми говореше,
каза ми: "Виждаш ли тези червени петна, където се показват на Земята?"

Аз виждах целия свят като на карта и в различни райони започнаха да се показват червени петънца, казах, че ги виждам и тогава този глас ми каза отново: "На всички тези червени места се извършват лоши дела причинени от демони."

Тогава тази прозрачна струя от дим (не знам как да го нарека, на това ми приличаше, нямаше форма или тяло); ме заведе на някой от тези места и да ви кажа това, което видях беше повече от потресаващо, навсякъде демони сееха разруха.

И когато този дим се спуснеше и беше около тях, те бягаха точно както се казва "като дявол от тамян". За тях беше ужас, умираха, някой изчезваха безследно.

След няколко обиколки, най-накрая ме заведе един ден преди да ми се случи убийството ми, показа ми точно как ще стане и ми каза да не се притеснявам, че ще дойде в подходящото време и ще ми помогне.

След това вече стана ден и аз трябваше да ходя на някакво предаване, бях в публиката, предаването беше с някакъв бой, нещо като кеч.

Усещах силно напрежение във въздуха и усещах как идва момента, започнах да ги виждам демоните как се приближават до мен, изведнъж гръмнаха лампите, настана паника, хората побягнаха.

Интересното беше, че само аз ги виждах демоните, никой друг. Хората си помислиха, че е някое природно явление.

Аз бях скована от страх и не можех да мръдна и точно тогава както ми беше обещано в точния момент или секунда този дим пак се спусна, заобиколи ги и всички демони пак се разбягаха от страх и умряха, бях цялата обградена с този дим. Накрая излязох с хората на вън и си отдъхнах и благодарих на Бог, че ме е спасил.

П.П. Трябва ли да приемам буквално съня, че може би е бил Бог или някоя сила пратена от него или има някакво скрито значение в него? Кажете ми мнението си ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
51
43
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Светла
Светла
27.08.2012 21:36
Това е много реално, мисля че е видение на сън.Точно си видяла борбата в невидимия духовен свят за душите ни...
0
0
ivi
ivi
27.08.2012 13:50
Господ ни обича и винаги нашите думи достигат до него каквото и да стане! Докато пазим в сърцата си вярата и преклонението към него- той винаги ще е до нас и ще пази душите ни от злото!
0
0