Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Странни способности

Странни способности

Странни способности
От малка имам странни способности - да развалям електроуреди около мен. И не само. Когато бях ученичка за всеки 15 септември ми купуваха часовник и той след месец спираше да работи.

Обвиняваха ме, че не ги пазя, че ги мокря, но аз не правех нищо такова. Не можех да обясня защо и как се разваляха.

След това развалих електронния часовник в спалнята на родителите ми. Докато живеех с тях в къщата часовника изоставаше с 20 минути.

Година може би след като се омъжих и се преместих майка ми забеляза, че часовникът си работи най-нормално и така вече 21 години.

От скоро обаче се появи друг проблем - развалям всичко в къщи, но най-податливи са рутерите. Сменихме поне 6-7 рутера от хубави по-хубави и скъпи.

Имаме около 4 лаптопа, които си работят, но до момента, в който не седна аз на тях. Тогава започват да забиват, да им се случват какви ли не неща. Същото се случва и с настолните компютри.

А да не говорим за електрическите крушки. Там положението е страшно, има моменти, в които само да си помисля, че искам да светна лампата и те горят.

Развалих и един телевизор. Ако мен ме няма, всичко работи, но щом се появя и ето ти проблеми!

Но се появи още един малък проблем - редовно ми се случва да отида в някой магазин например и точно пред мен да се бъгне системата за плащане например или да спре касовия апарат или да се появят странни съобщения на мониторите.

Вече гледам с насмешка на тези неща, но повярвайте хич не ми е лесно. А да, забравих да спомена и когато развалих колата на една моя приятелка, защото имаше компютър и той отказваше да стартира колата. Във всичките тези ситуации да ви кажа честно хич не ми беше до смях ...

А най-много поражения стават когато се ядосам. На всеки му се случва, но в такива моменти се плаша, защото незнам какво е това и как да го овладея. А мисля, че трябва, налага се да се овладее с тази електроника навсякъде около мен ...

А най-странното от всичко се случи съвсем наскоро - отидох на гости на приятели и цяла вечер лампата в хола им ту светваше, ту изгасваше и всичко това приключва щом си тръгна.

А аз съм толкова нормален и позитивен човек, толкова весела и толкова отворена към хората и света. Не искам повече да се случват такива неща около мен, искам си нормалния живот или поне да знам какво да направя с тази огромна енергия около мен.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
Мария
Мария
04.09.2013 11:03
Излишната енергия испращаи всеки ден в Земята, като стоиш боса върху почва или трева, просто застани боса и права върху земята и пусни енергията да истиче през краката ти-това помага. Вземаи си хладен душ, когато се почувстваш натоварена, имай предвид че водата има исчистващи свойства не само в материално ниво но и в духовно.
1
0
София
София
18.10.2012 17:04
Леле.. какви психиатъри за бога?! Защо обърквате момичето така?! Виж сега мила, нямаш нужда от нищо такова. Очевидно , че тъиш доста енергия - опитай се да го овадееш. Освен това нещата са от части и на психична основа (но не в лошия смисъл) - тоест, внушила си си, че въздействаш така! Просто се успокой и сядай по - често на компютара - парите, са за да се харчат, нали?
1
0
Chaos
Chaos
14.10.2012 19:36
Спокойно, мила!И аз съм така, но много лесно се научих да владея цялата тази енергия всъщност не е никак трудно. :)Просто имаш много силна енрегия и голямо биополе.Моя съвет е да не се занимаваш с никакви врачки ектрасенси и психолози, ще те объркат повече и няма да стигнеш до нищо.Просто чети повечко за енергии,чакри,биополета и тн.(форумите и статиите не ти ги препоръчвам,защото има прекалено много талаш,които на тоя етап най-вероятно ще ти е трудно да отсееш, но за сметка на това има достатъчно книжки) има мн интересни и забавни упражнения,ако ги вземеш на сериозно и ги практикуваш често много скоро ще увладееш ситуацията. Не спирай да бъдеш позитивна и жизнерадостна! Успех!
П.С.Ако има нещо може да ми пишеш на лични. :)
0
0
Нора Константинова
Е нерамз, ти ме разсмя честно ... стани по - мрачна ..не мога , какво да правя че съм се родила с усмивка ?! Обичам живота и всяка живинка , не искам да сторя на никого нищо лошо ... А иначе съм пробвала да се концентрирам и да се опитам да накарам цялата тази енергия да излезе от мен . Но явно не съм дорасла , за да успея .А ми се иска , може тази енергия да се използва не да разваля , а да гради ...знам ли какво ще излезе от цялата история . И защо пък позитивните хора да нямат дарби ...?За нормалните как и да е...
0
1
Денимира Ангелова
Опитай да станеш по-мрачна или просто не чак толкова позитивна,по-мистична или нещо такова ... Може и да спре, или поне да го овладееш... Не знам... Не ти се подигравам или нещо такова, просто обикновено не се случва НОРМАЛНИ и позитивни хора да имат подобни дарби, или да ги владеят... :Д
0
0
s
s
25.08.2012 15:58
Ахаха,и аз имам същият проблем.Винаги се чудех защо все гори ел.инсталацията в къщи и гърмят крушки веднага щом докосна копчето.Развалям и лаптопи на поразия,въпреки,че обичам компютрите.Не си давах сметка,но наскоро се замислих,че много съвпадения може би означават нещо.Мисля,че това е силна жизнена енергия,която трябва да намери външен,материален израз.Даже помня,че преди години в един слънчев ден заваля леко и след това в стаята имаше някакво странно светещо кълбо-изтрещя точно до главата ми и много ме стресна,защото го видях само с периферното си зрение.Другите са го видели като кълбовидна мълния,която се насочила право към мен.
0
0
Angelic
Angelic
22.08.2012 17:46
Нито врачка, нито психиатър и тем подобни ще ти помогнат, казвам го съвсем добронамерено, просто имаш много силна енергия, която явно не можеш да контролираш.Опитвала ли си да се концентрираш и да се опиташ да насочиш енергията си на друго ниво, ако не си - опитай. Става с доста упражнения, но при положение, че си ходила при екстрасенси, значи имаш поне малко вяра в тези неща. Знаеш ли, ако си достатъчно упорита да насочиш енергията си на различно ниво (естествено не спирай да мислиш позитивно)ще ти се разкрият доста интересни неща, които най-малко си очаквала да разбереш, видиш или усетиш. Успех
0
0
Нора Константинова
Ходила съм при няколко да ги наречем екстрасенси - няколко изобщо не успяха да пробият биополето ми и от опитите им на мен ми става зле и започва да ме боли главата . А при единия като влязох и той се обърна и каза ... знаеш ли че си вещица . Замръзнах от ужас ! После ми каза , че съм от добрите вещици ...фея може би ... но че много трудно ще му е да пробие полето ми . Но никой така и не пожела да ми обясни и да ми даде съвет как да се справя с това . И още нещо - лекарите никога не са в състояние да ми поставят диагноза , при мен всичко протича анормално .
0
0