Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Извънземен мъж ме взе при себе си

Извънземен мъж ме взе при себе си

Извънземен мъж ме взе при себе си
Здравейте на всички. Искам да споделя какво сънувах преди около 10 месеца. Сънят ме изплаши страшно много и беше много реален. Бих се радвала да ми кажете вашето мнение.

Сънувах, че стоя в нашия двор и е нощ и изведнъж от небето пада една бяла звезда, която ме облъчи. В следващия момент аз и още някакъв мъж летяхме на горе към небето с бясна скорост. Той ме отвлече.

Отидохме горе, много високо и влезнахме в една стая. Аз го попитах къде съм, а той ми отговори, че съм в другото измерение.

Изплаших се страшно много и взех да плача и да му се моля да ме върне обратно, защото знам, че в тяхното измерение времето минава много бързо и че на Земята майка ми ще се притесни за мен, защото няма да ме има с години.

Той беше много спокоен, придаде ми някакво безумно спокойствие. Помолих го да ми каже какво ще стане с мен и с моя живот, а той ми каза нещо, което не искам да повярвам и искам да е наистина само сън.

Този млад мъж ми каза така:"Брат ти ще го убият, майка ти ще умре от стрес и притеснение, а ти ще се омъжиш за много добър и учен мъж, но няма да си честна с него и ще му изневяваш."

После той ме приспа и някак си бях много спокойна. Събудих се в неговото легло и се чудех колко ли време е минало на Земята. Притесних се за майка си, като знаех, че може би са минали години.

Другото, което си спомням е, че той ме грабна и полетяхме на долу, но паднахме при спускането. Такъв беше съня ми.

Искам да кажа, че в него няма грам фантазия. Аз вярвам в живота след смъртта и всичко останало. Но дали наистина това беше само сън или реалност ?

Никога няма да забравя какво ми предсказа този млад мъж. Дано това никога да не се сбъдне.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 6
51
42
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
s
s
02.09.2012 17:23
Символ на бащата,мъжкото начало,бъдещето е издигането нагоре(светлината,звездата)-това е себеизявата,съзидателност,успех,воля или всички мъжки качества.Мъжът,който те е отнесъл е символ на твоя анимус,или мъжкия полюс.Той те е изтръгнал от принадлежността ти към майката-ти се боиш да я напуснеш и изпитваш вина.Ролята му е била да те разтърси с тези абсурдни предсказания,за да те събуди за социален живот,да вървиш напред екстроверно,активно,волево(всички мъжки качества,които подтискаш,но са нужни за една хармонична личност).Време е да пораснеш и да не гледаш назад,да не се боиш да напуснеш майчината сигурност.Не тълкувай съня буквално-това е сложният език на твоята душа,която трябва да предаде абстрактни послания на разума,затова борави със символи.
0
0
Моника
Моника
20.08.2012 18:49
Доста интересно и плашещо наистина ;) Но се успокой нали е било само сън :)
0
0
Джони хубавеца
Джони хубавеца
20.08.2012 09:55
просто ти се прави повечко секс с млад мъж, който не е в обкръжението ти. ролята на брата в семейството е избутана на заден план от мнимото му предстоящо убийство, за да бъде иззета функцията му от човека, който едва ли не си представяш като извънземен: дали е принц на бял кон или и дошъл със светлината на звезда, е едно също." ще се омъжиш за много добър и учен мъж, но няма да си честна с него и ще му изневеряваш."-е всъщност представата ти за човека, който ще донесе сигурност и стабилност на семейството, което ще създадеш, а това че ще му изневеряваш всъщност е представата ти за теб самата: чука ти се и това си е :))))))))
0
0
Morena
Morena
19.08.2012 23:57
Прочети книгите на д-р Майкъл Нютон.
0
0
Valentina
Valentina
19.08.2012 22:22
Благодаря ви приятели за отзивите.Брат ми е 34 годишен,спокоен човек,работлив,не кара кола,не се събира с лоши компании,дори не излиза от нас.Както казвате,ако споделя наистина ще ми олекне,но със брат ми много не си говорим,а майка ми не искакм да я притеснявам.А и те не са духовно развити и не вярват във тези неща.Споделих еднсвено със сестра си,която също е много вярвща.И тя се моли да е само сън,но след вашите коментри се успокоих.А пожелвам на Вас,това лошо предсказание,което е предрекъл баща Ви да не се случва.Поздрави. :)
0
0
interestnoooo.....
interestnoooo.....
19.08.2012 21:33
Ами, честно да ти кажа.. не се тревожи.
Може да си гледала някакъв филм и затова да си
сънувала този сън по този начин.
Но, за да ти е по спокойно го сподели с майка си
и брат ти. Може поне така да си земете поука от
това което е бил казал. Аз не мисля че нещто ще се случи.

Но със сигурност ще ти олекне ако го споделиш.
0
0
panda
panda
19.08.2012 20:43
много страннен сън, интересно е, че още го помниш добре. Мисля, че е било само сън защото 10 месеца са мнали и нищо не се е случило. А брат ти движи ли се в лоши компани, пие ли, кара ли мотор/кола бързо, изобщо колко е голям? Защо не споделиш този сън с майка ти - най-вероятно е нищо. И аз сънувах едно лошо предскание от мъртвия ми баща, н засега нищо няма.
0
0
BunniRabit
BunniRabit
19.08.2012 16:34
Намекжа ти це ти сте се ожени за теб:-)))
0
0