Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Имам видения, които се сбъдват

Имам видения, които се сбъдват

Имам видения, които се сбъдват
Здравейте. Моята история е следната: от малка ми се случват странни неща, в смисъл, често знам в дадена ситуация какво ще се случи.

Получавам нещо като видения(незнам как точно да го кажа)- виждам нещо вътре в съзнанието си и то след време се случва. В училище винаги съм знаела, кой ще бъде изпатан.

Сънищата ми понякога се сбъдват (може би по - често от нормалното, все пак на всеки му се е случвало поне веднъж).

Та въпросът ми е следния: Как мога да контролирам всичко това, да виждам нещата, които аз искам и когато искам, да успявам да задържам по - продължително съзнанието си върху тези "видения". Благодаря Ви!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
Добрева
Добрева
04.11.2016 11:41
И аз имам видения, които се случват. Всичко до сега се е случило.Виждам земетресения, пари, хора, случки с хора мои приятели. Виждам го или насън или минава през мисълта ми и до ден се случва.
0
0
Е
Е
08.01.2016 16:31
Това е силна сетивност и мисъл и си е благословия и няма от какво да се плашиш. Просто визуализирай нещата, които искаш да се случат отново и отново и така ще можеш да получаваш онова, което би предпочела като събития. Естествено иска тренинг, но е факт, че каквото мислим това се случва, просто някои хора имат по-силно развита сетивност към събитията и силна мисъл. И аз съм така и затова се тренирам, за да ми е ефективна тази сила и работи добре :)
0
0
Тони
Тони
01.12.2013 11:10
Ами аз имам съм също като теб всеки ден ми се случва.Просто си помислям за секунда примерно на работа (работя в супермаркет).Докато редя стока си в главатами минава като кино лента самоче със скоростта на светлината и виждам цялата ситация.Която ще се случи след това лентата се връща наобратно пак толкова бързо буквално стотни от секундата.И аз си казвам ето сега някой ще ме пита за нещо.И в този момент щрак!побутване по гърба "Извинете кате се намират препаратите?" да подчертая това ми се случва всеки ден.Преди ми се случва ше рядко но от няколко години на сам взе да ми се случва всеки ден.Или пак по същия начин някой все едно ми казва "зад ъгъла се задава шефа и хоп няма и секунда и той изкача пред мен.И не само той ами всички познати и причтели.В деня ми се случва поне по 5-6 пъти да не и повече!Също така сънищата ми се сбъдват много често или фрагменти от тях виждам това което съм сънувал случки ситоаций хора и тнт.Най бруталните бяха 2.Първия беше катастрофа 1 седмица след това точно на булеварда до нас стана катастрофа пред очите ми по същия начин в сънчми и умря младо момче 1 към 1 с това което сънувах.Просто бях шокиран и незнаех дали това наистина се случва.Втория беше 3 месеца след това.Сънувах че търся някакъв приятел званя на званеца и баща му излиза и ми казва.Ти не разбрали той почина след това.Влезнах в тях и отворих широко и двете крила на прозореца в стаята му.И започнах да плача пред мен имаше полянка.5 дена след това за съжеление най-добрият ми приятел почина внезапно а беше на 23 години! аз тогава бях наработа и ми го съобщиха там веднага отидох да проверя защото не вярвах.Баща му беше на верандата и през сълзи се провикна отиде си! аз буквално се сринах и паднах на колене пред вратата.На погребението му неможеха да го изкарат през вратата защото верандата беше много тясна и нямаше как да го изкарат от там.И какво тогава се вцепених някой каза отворете прозореца от там ще го искараме(къщата му беше малка)в този момет аз погледнах през прозореца ронейки сълзи и на среща видях градинката на двора!!! изкарахме го през прозореца.Никога няма да забравя това и винаги ще помня това момче защото бяхме като братя отраснахме заедно.А сега сънувам и него и той ми каза че всичко е наред.И няма да забравя думитему в един мой сън казами:Погледни на горе и запомни всичко което е тук идва от там там е енергията в космоса! от там идват всички и там отиват! него забравяй! та така за моите преживявания който иска да вярва който не иска здраве да е но за мен това си е истината...
1
0
тони
тони
01.12.2013 10:41
да
3
0
Владимир
Владимир
13.01.2010 09:57
И аз имам подобен проблем, ако "проблем" е най - точната дума. Най - пресният пример - снощи се събудих в 3 часа през нощта. Бях изпаднал в паника. Чувствах се все едно не съм си в леглото, а на някакво далечно място. В този момент си отворих очите и виждам как стената се огъва адски много и даже очаквам всеки момент да се срути. След секунди разбирам, че това са халюционации. Но започвам да чувам писъци на ужасени хора, все едно гласовете се чуваха от много далеч. След 10 минути се успокоявам и заспивам. На сутринта казах на жена си, но тя не се впечатли. После отидох на работа и прочетох, че същата нощ е имало много силно земетресение в Хаити, което е отнело стотици жертви. И това далеч не е единствения случай, но нямам обяснение на какво се дължи.
1
1
yanitsa
yanitsa
19.11.2009 17:06
Всичко това, което разказваш, не е никак странно. Повечето от нещата, които усещаме и след това се случват, идват от нашата интуиция. При някои хора, които са по - чуствителни, тя е по - силно развита, при други, не чак толкова. Виденията, които получаваш, също са следствие на засилената ти интуиция. Ти например, да кажем, виждаш в бъдещето, има хора, които могат да се връщат в миналото. Но пак казвам, това е заради нашата интуиция. Ти интуитивно усещаш какво ще се случи и мозъкът ти, веднага приема импулсите и ги възпроизвежда като картини в главата ти. За да започнеш да контролираш виденията си, бих казала, че ще го направиш едва, след много усилия. Първо, ако искаш да постигнеш това, трябва да оставаш по - често на саме със себе си и да започнеш да се съсредоточаваш върху нещата, които усещаш и виждаш. След това, трябва да започнеш упражнения, как сама да извикваш виденията си, като седнеш и се концентрираш върху определена мисъл или събитие. Но, в такива моменти, трябва да си много спокойна и да не си мислиш за нищо друго, далеч от телефона си, телевизора и други неща, които могат да те разсеят в най - неподходящия момент. За да ти помогна още малко, бих те посъветвала да започнеш да четеш изотерична литература. Тя ще ти помогне да доразвиеш способностите си, които имаш. Само един съвет: не злоупотребявай с дарбата си.
3
0
Amstardam bg
Amstardam bg
23.11.2015 20:35
Ас владея същото и то нее от сега ае от много одавна ,,,, дори понякога и смърта на човек предричам защото си виждам и го чуствам ноо такае
0
0
amipa
amipa
17.11.2009 21:07
Не, не съм правила такива опити.
1
0
vesi123
vesi123
17.11.2009 19:25
Здравей. Името ми е Веси. За това, което сънуваш, ще те питам едно. Опитваш ли се да ги контролираш ?
0
1