Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Отвличане, изпитания, брак...

Отвличане, изпитания, брак...

Отвличане, изпитания, брак...
Здравейте, първо искам да ви благодаря, че четете темата. Надявам се, че ще ми помогнете с тълкуването на този сън и дали той изобщо има някакво потенциално значение. И така, ето я и историята:

Някакъв мъж ме отвелече и заведе в някаква странна колиба насред опасно езеро (пълно със змии и гущери, и то смъртоносни). От тази къща няма изход. Освен един, за който знае само похитителят.

С мен имаше и други момичета на моята възраст. През целия ни престой там, той ни подготвяше за нещо. Биехме се една с друга, хранехме се с разни гадории. Бяхме много изплашени, че никога няма да се върнем при семействата си.

Един ден, този мъж освободи мен и още едно момиче (на което той имаше доста голямо доверие). Даде ни пари да отидем на пазар и да се разкрасим малко преди голямото събитие.

По-късно се оказа, че и двете ще се омъжваме за някакъв ром. Или поне така си мислехме. Очаквахме, че той ще е доста старичък, а ние самите сме на 15-16. Позвънихме на звънеца, отвориха двамата му синове (при това доста красиви и млади).

Ние двете се оказахме бъдещите им съпруги. По-късно имаше празненство за двойната сватба. Докато танцувах с "мъжа ми", го попитах дали ще ме бие.

Той рече: Защо пък не?!. Аз на свой ред му отвърнах: Преживяла съм много, ще правя всичко за теб - само не ме мълтретирай.  Прегънах го силно с насълзени очи. Събудих се и това беше.

Моля, споделете какво мислите. Дали този сън е важен, или е просто от онези луди сънища?! :x: :x:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Натали
Натали
18.08.2012 11:09
Според мен не е просто луд сън,всеки сън има значение,носи ни информация.Сънят е типичен за жена-отвлечена,затворена.Това са типични символи,ако те интересува потърси в интернет книгата на Пиер Дако,,Тълкуване на сънищата''.Змиите и гущерита са фалически символи,които най-често присъстват в женските сънища.
0
0
Diana
Diana
18.08.2012 01:43
Здравей Норичка, благодаря ти за коментара. Ще приема съвета ти и ще се пробвам да измайсторя нещо от историята :D
0
0
Нора Константинова
Приеми че е от лудите сънища ... или просто се сети дали скоро не си гледала подобен филм или си чела нещо такова . Иначе историята е достойна за роман , опитай се да го напишеш ако можеш ... така изливайки го на лист хартия може би ще ти стане по-леко . Иначе всяко нещо от съня ти поотделно разгледано има своето значение - и змиите , и къщата без изход , и сватбата ...
0
0