Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Какво беше това което видях

Какво беше това което видях

Какво беше това което видях
Аз и моята приятелка решихме да викаме Дама Пика, но преди това решихме да видим какво пише в интернет за нея. Прочетохме всичко, малко се стреснахме, но приятелката ми упорито искаше да я викнем.

Аз се съгласих, но само при едно условие, да сме на светло. Викахме я шест пъти и нищо не стана, но аз поради тази причина бях решена, че нищо няма да стане и казах да викаме някой роднина и тя предложи да викнем добрия и дядо.

Нещата се объркаха защото аз и казах да вика заедно с мен "дядо, появи се", но тя вместо това, си е мислела за един лош човек и как го е проклинала и той е починал след това заради сърцето.

От този момент започнаха да ни се причуват странни звуци. Тя чуваше как някой я вика по име и на края бяхме седнали на леглото и аз погледнах към телевизора и какво да видя в отражението над главата на моята приятелка имаше някаква глава с черна коса и тъмно зелени очи, които едва се виждаха.

Аз много се стреснах, започнах да пищя, а приятелката ми като погледна и това "нещо" изчезна. Моля ви помогнете ни как да го прогоним, много ни е страх. С всяка една изминала минута ни хваща все повече страх, помогнете.! :cry: :x:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 8
51
44
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (15)

Изпрати
Денимира Ангелова
Мали, абе как може, бе, хораа?!? Спрете да я викате тая Дама Пика, и изобщо зли духове и Кървави Мерита и т.н..... за милиарден път чета подобно нещо!!! Спасение - няма! Качвайте по себе си и в стаите си звънци и рибени кости и опушете със салвия и лавандула... Пиша го за не знам кой път вече... Пък не е сигурно, че ще помогне при такива ситуации дори...!!!!
0
0
Sunny
Sunny
21.08.2012 10:49
от личен опит ще ви кажа че това което сте направили е доста глупаво знам че незнаете за последцтвията които ще последват но един съвет от мен когато някой ви накара или сте си наумили да призовавате нещо от рода на духове или нещо от сорта на Дама Пика или още по зле да призовавате демон или пък да призовете и самия дявол един съвет от мен не го правете може да се объркат нещата много сериозно
0
0
The Vampire
The Vampire
15.08.2012 12:50
Това ме стресна затова май май сте разгневили мъртвите и направете сеанс за прошка.
0
0
Вампи-Помощ
Вампи-Помощ
11.08.2012 04:20
знам какво ти е споко ще мине и това
0
0
antonio
antonio
11.08.2012 04:02
лусиа@-мн ме расмя :D но да караме по същество това което сте видели е плод на въображението ви (или пък не) истинате е че никои на отрича съществуването на духове но и никои не го отрича
0
0
Стела
Стела
10.08.2012 13:18
Не го слушайте, причуват ви се и ви се привиждат духове от стрес и страх. Това е научно доказано, роговицата на окото почва да вижда странни образи на чудовища или човешки фигури, ако се е стресирала и е в страх, също могат и да ви се причуват разни неща. Нищо страшно няма, пуснете си някой смешен клип в интернет и гледайте да не мислите за това.
0
0
Bili
Bili
09.08.2012 21:27
вие сте малки деца и няма да се пристрашите и да извикате мъртвата си баба.не разбирате ли че вие сте ядосали мъртвите и няма да ви оставят на мира докато не направите сеанс за прошка.ако искаш да разбереш как ми пиши
0
0