Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Какво беше това което видях

Какво беше това което видях

Какво беше това което видях
Аз и моята приятелка решихме да викаме Дама Пика, но преди това решихме да видим какво пише в интернет за нея. Прочетохме всичко, малко се стреснахме, но приятелката ми упорито искаше да я викнем.

Аз се съгласих, но само при едно условие, да сме на светло. Викахме я шест пъти и нищо не стана, но аз поради тази причина бях решена, че нищо няма да стане и казах да викаме някой роднина и тя предложи да викнем добрия и дядо.

Нещата се объркаха защото аз и казах да вика заедно с мен "дядо, появи се", но тя вместо това, си е мислела за един лош човек и как го е проклинала и той е починал след това заради сърцето.

От този момент започнаха да ни се причуват странни звуци. Тя чуваше как някой я вика по име и на края бяхме седнали на леглото и аз погледнах към телевизора и какво да видя в отражението над главата на моята приятелка имаше някаква глава с черна коса и тъмно зелени очи, които едва се виждаха.

Аз много се стреснах, започнах да пищя, а приятелката ми като погледна и това "нещо" изчезна. Моля ви помогнете ни как да го прогоним, много ни е страх. С всяка една изминала минута ни хваща все повече страх, помогнете.! :cry: :x:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 8
51
44
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (15)

Изпрати
Suni Dani
Suni Dani
03.10.2013 17:38
НЕ ВИКАЙТЕ такива неща чух история ама ми е мътна забравих как 3 деца я викали и били предпазени уж, с камък, другото до лампата да я светне ако стане нещо, др. нз какво и едното умряло май тя на място го убила, взела камъка счупило ръката на др и така забравих историята ама не е шегаработа.
0
0
кикито
кикито
15.07.2013 13:45
подсъзнание, за мен това е отговора, пробвай с йога, пречисти СЪЗНАНИЕТО си
0
0
Емануела
Емануела
18.01.2013 08:44
Когато кажеш на някого да не прави нещо - той го иска по-силно.
Не викайте духове - това го знам от баба!
Ако успеете да го призовете - той остава и не иска да си отиде . Трябва да го изгоните - как точно не знам.
Майка ми ми каза,че веднъж,когато били малки , били викали дух с някаква капачка и др. неща - не искаше да ми каже как се прави .
Каза , че тогава капачката се е въртяла и ми каза да не се занимавам с такива неща.
Всеки е имал период, в който е искал да пробва това .
Не го правете !
Аз съм пробвала какво ли не , но после взе да ме хваща шубе и спрях .
Една вечер си играх да викам сама демон, за да си отмъстя на някои хора ( бях малка на около 15 - 16г. ),които ме тормозеха в училище - нищо не се получи .
След няколко дена започнах да усещам, че сякаш някой ме гледа .
Отмина си това чувство - знам , че съм си го втълпила .
Не правете глупости !
0
0
zefit
zefit
17.01.2013 16:03
Абе не се занимавайте с такива простотии!
1
0
Maria 28
Maria 28
29.12.2012 16:07
Сили като Дама Пика се викат по специален начин от специални хора!Щом сте чели в нета,не прочетохте ли,че момиче което се е опитало да я вика изпаднало в кома?!Според мен си под 16 години.Разберете-това да викате Дама Пика не е шега!Тя е древна вещица обезобразена и затворена в огледало!Не се опитвайте да я призовавате!Може да ви струва живота!
0
0
Габи
Габи
23.11.2012 16:06
както казва един от коментаторите: по силно оръжие от Божието няма! Наръсете със Светена вода, прекадете с тамян и някой да ви прочете Киприянова молитва и се молете да ви помогне!! Аз искам да извикам дама пика ще сме спокойни обмислили сме всичко да го рпавим ли ? :(
0
0
spirithunter
spirithunter
12.09.2012 20:23
по силно оръжие от Божието няма! Наръсете със Светена вода, прекадете с тамян и някой да ви прочете Киприянова молитва и се молете да ви помогне!!
0
0
деси
деси
05.09.2012 12:47
Не си играите бе хора.. Не викайте лошите дяволи.. Опасно е...
0
0