Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Въпроси за Аурата

Въпроси за Аурата

Въпроси за Аурата
Искам да попитам, някой който може да вижда аурата, може ли да разкаже как е развил тази способност и как на практика става това "виждане"?

Някои казват, че способността да виждаме аурата е заложена у всеки човек още от рождение, но постепенно човек губи това умение, защото престава да го използва в ежедневието си.

Други казват, че за да придобиеш така ва способност трябва да си достигнал до определено ниво на духовното си развитие и чак тогава получаваш това като дар.

Моля ви, кажете вашето мнение по въпроса?

Освен това има ли някакви специални техники или упражнения, чрез които да развиеш способността да виждаш аурата?

Четох тук в сайта разни такива упражнения, но изобщо не ми стана ясно, каво трябва да се види и как изглежда всъщност аурата- пред лицето на човека ли си вижда или около него или и двете?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Натали
Натали
07.08.2012 11:32
Според мен,няма нищо лошо да виждаш или да искаш да видиш аурата си.Четох ,че ако застанеш пред огледало на 1,5м,а зад теб фона е бял и добре осветен ще забележиш аурата си.Може да потърсиш тук в сайта има инф.
0
0
Кристина
Кристина
03.08.2012 09:01
Честно казано и аз не знам защо. Просто нещо отвъре ме насочва към това. Нали казват че е обичайна за всички хора тази способност, дори някои са видели и собствената си аура. Просто се чудя, защо при мен не се получава. Аз не желая да навлизам в "чуждото пространство".Освен това чрез вицдане на аурата могат да се диагностицират различни проблеми на човек- физически заболявания, стрес, психически натоварвания и тнт. Искам за себе си да знам и да виждам тези промени в самата себе си.
0
0
Morena
Morena
02.08.2012 22:51
Да, защо искаш да виждаш аури?
За мен виждането на аури е един вид навлизане в личното пространство, ако го искаш само от любопитство едва ли ще стане.
0
0
Rosi
Rosi
02.08.2012 15:38
Аз, вярваш или не, виждам аури, но не като яйце обгърнало човека, а като неравен, сякаш, накъсан кръг. Не знам как съм получила тази "дарба" имам я от както се помня. Дали е заложено в човек или пък се развива с практика незнам. Аз не съм тренирала за да виждам аури, но ако някой има друго мнение ... . Това е от мен, надявам се да съм те помогнала.
0
0
Chrisa
Chrisa
30.07.2012 22:35
И защо искаш да знаеш.Не си размътвай главата с разни четива-няма да са ти полезни.Или ти е дадено да знаеш или не.
0
0