Неочакван сън

Неочакван сън
Днес сънувах един сън, който също много ме изненада. Сънят беше кратък, но много достоверен и реалистичен. Сънувах,
че съм заедно с две мой приятелки в двора на нашата къща.

Аз отидох горе, преоблякох се и видях, че някаква група от хора ни напада. Бяха облечени не знам точно, но мисля като хора от древен Китай.

Техният главатар с един скок се прехвърли на балкона на моята стая на вторият етаж. Неговите хора нападнаха приятелките ми, но те знаеха как да се защитават.

Започнаха да се бият. Началникът на групата разбра, че аз съм най - голямото им предизвикателство, за това той като най - силният трябваше да убие мен. Не знам каква беше причината.

Огледах го добре, беше облечен в дълга дреха наподобяваща шлифер, но по - различна и под нея панталони. Очите му бяха леко придърпани нагоре, нещо стана и започнахме да се бием.

Той вдигна заплашително крак към мен, но аз хванах крака му и той се озова на пода. Аз се залюлях на едно въже на простора, той се опита да приложи тактиката да се доближи и да хване преградата на балкона и като се засиля достатъчно да падна долу, но не успя да се приближи.

Докато го блъснах и той изхвърча долу. После погледнах, още беше жив. Стиснах юмрук и слязох долу. Хората и главатаря им умрели и като че телата им бяха изгорели, направо зверска гледка.

АКО ЗНАЕТЕ КАК СЕ ТЪЛКУВА ТОВА, МОЛЯ КАЖЕТЕ МИ.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Кристина
Кристина
30.07.2012 09:31
Много съм изненадана! Аз сънувах същия сън преди няколко месеца. Сънувах, че съм в къщата на село н терасата на горния етаж и че приближава войска от самураи, облечени с традиционни кимона, придружаваха ги и дракони. Войска, войници или армия в съня на жената символизират нейния "анимус"(мъжкото начало и сили у жената), когата е нападателна или враждебна, тов означава страх от нападения на личността, страх от подтисничество. Обикновено се появвява когато е налице в живота на жената силен, авторитарен мъж- например деспотичен баща или съпруг, но не е задължително.
Позицията на балкона в къщата символизира, че има ясен поглед над нещата и ситуацията, така да се каже поглед отгоре.
0
0